«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το 3ο Λύκειο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προκειμένου να ενημερωθεί από τον Διευθυντή Ευθύμιο Κότσαλο για την προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης  των μαθημάτων. 
Ο Γιώργος Παπαναστασίου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη επισκέφθηκαν τις  σχολικές αίθουσες και διαπίστωσαν ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν ενημερωθεί για τις οδηγίες σχετικά με την λειτουργία των σχολείων:

«Με ικανοποίηση βλέπω ότι τα Λύκεια της πόλης είναι έτοιμα να υποδεχθούν την επόμενη Δευτέρα τους μαθητές. Έχουν διατεθεί απολυμαντικά και έχει ενισχυθεί το προσωπικό  καθαριότητας ώστε τα παιδιά μας να επιστρέψουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας είναι σαφείς  και πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος  Αγρινίου είχε την ευκαιρία να ευχηθεί σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου, οι οποίοι συμμετείχαν σε διαδικτυακό μάθημα, καλή επιτυχία και δύναμη για να κατακτήσουν τους στόχους τους.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ