«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων  λόγω του κορωνοϊού  COVID-19 που εξήγγειλε η Ελληνική Κυβέρνηση, και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σε ότι αφορά τα Δημόσια Νοσοκομεία, ανακοινώνουμε τα εξής:

1)      Γίνεται σταδιακή επαναλειτουργία και προγραμματισμός τακτικών χειρουργείων και Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων βάσει των οδηγιών του Υπουργείου.
2)      Η εξέταση των ασθενών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, θα γίνεται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού και μόνο με την αρμόδια υπηρεσία του Νοσοκομείου (τηλ. 2641361182, 2641361180)
3)      Η προσέλευση των ασθενών θα γίνεται χωρίς συνοδό εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση του.
4)      Η προσέλευση των ασθενών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία θα γίνεται 10 λεπτά πριν την  προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού.
5)      Οι ασθενείς,  και όπου υπάρχει η ανάγκη και οι συνοδοί ,θα τηρούν όλες τις οδηγίες που προβλέπονται  για την κοινωνική απόσταση, και θα φροντίζουν από μόνοι τους για την προμήθεια και χρήση των ατομικών μέσων προστασίας (τουλάχιστον μάσκες προσώπου).
Αγαπητοί συμπολίτες,
Μετά την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε εφαρμόζοντας αδιαμαρτύρητα τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλλε η πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, και την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ζητούμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας, για την όποια τελευταία ταλαιπωρία θα υποστείτε εφαρμόζοντας τις παραπάνω οδηγίες.
Ας μην ‘’σκορπίσουμε ’’ ότι με πόνο καρδιάς και μεγάλη υπομονή και αντοχή καταφέραμε.
                                               

Ο   Διοικητής  του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝIΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΩΛΗΣ