«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΣΥΡΙΖΑ - "Μείναμε σπίτι αλλά δεν μένουμε μόνοι. Στηρίξαμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον"

Η κρίση του κοροναϊού δεν είχε προηγούμενο για τον σύγχρονο κόσμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ο κόσμος της αριστεράς και της αλληλεγγύης, με αίσθημα ευρύτερης κοινωνικής ευθύνης και αλληλοβοήθειας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για την προστασία των πλέον ευάλωτων κοινωνικών στρωμάτων.

   

      Όλα όσα θεωρούσαμε θέσφατα για την οικονομία κυρίως, έχουν ήδη ανατραπεί...




     Πρέπει από αυτήν την μάχη να καταφέρουμε να επιβιώσουμε με τις λιγότερες απώλειες. Να δράσουμε με φαντασία και δημιουργικότητα. Με αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες από ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει την απαιτούμενη κινητικότητα από όλους μας για να στηριχτεί η κάθε τοπική αγορά από το επερχόμενο υφεσιακό σοκ. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη και μας περιμένουν μεγάλες περιπέτειες. Είναι άλλωστε νωπή και η εμπειρία της κρίσης του 2010 που κράτησε 8 ολόκληρα χρόνια.



"Μένουμε όρθιοι. Συνεχίζουμε μετά την πανδημία. Μην μαζεύουμε πάλι συντρίμμια. Για τον εργαζόμενο και την επιχείρηση, για την κοινωνία και την οικονομία".



     Αυτό ήταν το σύνθημα που ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε στο σχέδιο του για την επόμενη μέρα. Ένα γενναίο εμπροσθοβαρές πακέτο μέτρων και όχι αποσπασματικών και ανεπαρκών που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιούσε.



     Σήμερα λοιπόν περνώντας στην δεύτερη φάση της κοροναϊού εποχής πρέπει με αίσθημα αλληλεγγύης να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας περιμένουν.



     Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ γονατίζει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τους επαγγελματίες προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Εμείς από την μεριά μας έχουμε χρέος να μείνουμε όρθιοι από την κρίση στηρίζοντας τα καταστήματα της γειτονιάς και τους τοπικούς παραγωγούς. Γιατί αυτό που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον!

                          

 #ΜένουμεΌρθιοι                                                                                                                                                      Το Γραφείο τύπου

                                                                                                                               ΣΎΡΙΖΑ  - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ