«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Γ. ΣΕΦΕΡΗ

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες επιδιόρθωσης και αποκατάστασης πεζοδρομίων της πόλης  από τον Δήμο Αγρινίου.

Ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα εργασιών τα συνεργεία πραγματοποιούν  τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίου κατά μήκος της οδού Γ.Σεφέρη αλλά και των οδών Δ. Παλιούρα, Α. Τάσσου,  Ε. Λαμπέτη και Χαραλαμπίδη...



Τα έργα που ξεκίνησαν τις τελευταίες εβδομάδες  αφορούν στην κατασκευή πεζοδρομίων στην  ευρύτερη περιοχή του Πανεπιστήμιου με σκοπό την πλήρη λειτουργικότητά τους.




Ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουο οποίος επισκέφθηκε τα έργα:«Αναβαθμίζουμε την ευρύτερη περιοχή και ταυτόχρονα δημιουργούμε συνθήκες απρόσκοπτης και ομαλής μετακίνησης των πεζών. Προχωρούμε κανονικά το έργο μας. Η προσπάθεια να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη είναι διαρκής και καθημερινή. Βασική προτεραιότητα μας, ήταν και παραμένει, η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Αγρινίου μέσα από συγκεκριμένα έργα και παρεμβάσεις».



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ KENTΡOΥ KOINOTHTAΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΠΑΝΥΠΟΒΟΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η επανυποβολή των αιτήσεων για τα προγράμματα Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης διαμορφώνεται όπως αποτυπώνεται στον ακόλουθο πίνακα:
Συγκεκριμένα :
Μήνας Έγκρισης
Μήνας Αρχικής Επανυποβολής
Μήνας Επανυποβολής
Σεπτέμβριος 2019
Μάρτιος 2020
Μάιος 2020
Οκτώβριος 2019
Απρίλιος 2020
Ιούνιος 2020
Δεκέμβριος 2019
Ιούνιος 2020
Νοέμβριος 2019
Μάιος 2020
Ιούλιος 2020
Ιανουάριος 2020
Ιούλιος 2020
 Υπενθυμίζεται ότι:
α) Σε περίπτωση που υποβληθεί εντός του Μαΐου νέα αίτηση, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά.
β) Εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία όμως παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης.  
γ) Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεων τους για ένα ή δύο μήνες κατά περίπτωση.
Στα πλαίσια προστασίας των πολιτών και των εργαζομένων από τη διάδοση του κορωνοϊού (COVID-19), αλλά και σε συνέχεια της ΔΙΔΑΔ/Φ.69/114/9708/08-05-2020 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ:ΨΘΓΘ46ΜΤΛ6-ΘΘΦ), το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αγρινίου σας ενημερώνει ότι, θα δέχεται κοινό ΜΟΝΟ κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να διεκπεραιωθεί τηλεπικοινωνιακά. Η ενημέρωση για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των αιτήσεων και άλλες διευκρινίσεις θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τηλεφωνικά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2641046990 & 2641048747
Εmail : kentrokoinothtas@agrinio.gr
                Ο Αντιδήμαρχος
          Καλαντζής Κωνσταντίνος