«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 Σε εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης, διαμόρφωσης και καθαρισμού  της περιοχής εισόδου της πόλης έχουν προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν...
αποψίλωση και καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων στο τέρμα της Χαρ. Τρικούπη από το ύψος του ΚΤΕΛ έως τον κόμβο εισόδου της πόλης.

Θα ακολουθήσουν εργασίες διαμόρφωσης καιτοποθέτησης πλακών πεζοδρομίου έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή κυκλοφορία.

Το σημείοόπου εργάζονται τα συνεργεία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουπροκειμένου να ενημερωθεί  για την πρόοδο των εργασιών.

«Παρεμβαίνουμε με την Τεχνική Υπηρεσία στο συγκεκριμένο τμήμα  πρωτίστως για να βελτιώσουμε τις συνθήκες μετακίνησης. Επικουρικά με το μεγάλο έργο της ΒΑΑ για την «Λειτουργική αναβάθμιση του Επιχειρηματικού Κέντρου  στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης του Αγρινίου» κάνουμε συμπληρωματικά έργα για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα εισόδου της πόλης.  Οι εργασίες ανάπλασης βρίσκονται σε εξέλιξη. Θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε όπου υπάρχει ανάγκη έχοντας ως στόχο να βελτιώσουμε την  καθημερινότητα των δημοτών»,  ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου. 






ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
***
ANAKOINΩΣΗ

Δημοτικός κινηματογράφος ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ΄΄


O Δήμος Αγρινίου θα εκδώσει και φέτος το περιοδικό που αφορά στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ΄΄  με το πρόγραμμα των ταινιών για το καλοκαίρι.
 Ένα περιοδικό καλαίσθητο, που το αγάπησε, το αγκάλιασε και το στήριξε όλος ο κόσμος του  Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.
Στο περιοδικό υπάρχουν καταχωρήσεις με διαφημίσεις καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής μας.
Οι ενδιαφερόμενοι για να  διαφημιστούν στο περιοδικό ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ 2020΄΄  καλούνται  να υποβάλλουν εγγράφως  αίτηση στα γραφεία της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου Δαγκλή 27 (Πρώην Καπναποθήκες Παπαστράτου ).
Πληροφορίες στο τηλ. 26413 60614  κα .Μπαλάσκα Χριστίνα