«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ν. Μωραΐτης: Να βελτιωθεί άμεσα το οδικό δίκτυο Αντιρρίου - Ιωαννίνων (VIDEO)


Την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου Αντιρρίου - Ιωαννίνων,Αμφιλοχίας - Πρέβεζας - Λευκάδας έθεσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης της ερώτησης του στη Βουλή, ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ.
Σημείωσε ότι...
«είναι ένας δρόμος κατασκευασμένος πάνω από μισό αιώνα, πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα, σε απόσταση 250 χλμ δεν υπάρχει πουθενά διαχωριστικό διάζωμα, οι γραμμές στη μέση του δρόμου έχουν σβηστεί και επικοινωνούν 7 νομοί» σημείωσε οι Ν. Μωραΐτης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης παραδέχτηκε οτι η κατάσταση είναι όπως την περιέγραψε ο βουλευτής του ΚΚΕ. Σημείωσε ότι για τα έργα που έχουν σταματήσει «θέλουμε να ακολουθηθεί μια άλλη γραμμή του ελληνικού δημοσίου και να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να συνεχιστεί το έργο».
Τα χρονοδιαγράμματα δεν πρόκειται να τηρηθούν απάντησε ο βουλευτής του ΚΚΕ. Αναφερόμενος στις εργολαβίες τόνισε ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι υπάρχει τσάκισμα εργασιακών σχέσεων, παντελή έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, ακόμα και θανατηφόρα ατυχήματα.