«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ



Ληστεία σε ταχυδρομικό διανομέα στην Ακαρνανία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών οι οποίοι σήμερα (1-11-2012) το πρωί αφαίρεσαν από ταχυδρομικό διανομέα στη θέση Άγιος Ταξιάρχης Ξηρομέρου το χρηματικό πόσο των 8000 ευρώ...


Οι δράστες ανέκοψαν την πορεία του οχήματος στο όποιο επέβαινε ο διανομέας και πυροβολώντας προς αυτό, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα χρήματα που μετέφερε.
 

Συνελήφθη ημεδαπός στο Αγρίνιο για κλοπές

Συνελήφθη  χθες (30-10-2012) το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 29 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα προχθές (29-10-12) αργά το βράδυ ο 29χρονος αφαίρεσε τέσσερα συνολικά αυτοκίνητα (τρία στο Αγρίνιο και ένα στο Θέρμο) ενώ χθες (30-10-2012) πολύ νωρίς το πρωί διέρρηξε επίσης και ένα περίπτερο στο Αγρίνιο αφαιρώντας το χρηματικό πόσο των 150 ευρώ και δέκα πακέτα τσιγάρα.

Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι δράστης και των πέντε κλοπών ήταν ο 29χρονος ημεδαπός ο οποίος εντοπίστηκε και συνεληφθη.

Στη κατοχή του 29χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν σχεδόν το σύνολο των κλοπιμαίων που είχε αφαιρέσει από το περίπτερο τα οποία απέδωσαν στο περιπτεριούχο. Επίσης ανευρέθηκαν και τα τέσσερα οχήματα που είχαν αφαιρεθεί τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Αγρινίου όπου μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές.



Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί που εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης

1. Συνελήφθησαν χθες (31-10-2012) το πρωί, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 58 και 40 ετών καθότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα :

  • Σε βάρος του 58χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Α΄ Ανακριτή Πατρών για αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ΄ εξακολούθηση.
  • Σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του Γ΄ Ανακριτή Πατρών για Απάτη και τρεις ακόμα καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για διάφορα αδικήματα συνολικού ύψους φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή μεγαλύτερη των 5000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


2. Συνελήφθη προχθές (30-10-2012) το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στα Σαβαλια Αμαλιάδας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 39 ετών σε βάρος του όποιου εκκρεμούσε εντάλματα σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, από τον έλεγχο των στοιχείων του 39χρονου πρόεκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης των Ανακριτών Πειραιά και Κορίνθου για προώθηση παρανομών μεταναστών κατά συρροή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.