«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ψήφισμα της Ένωσης Οικοδόμων Κατά της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής»

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ Κατά της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής»

Η Γεν. Συνέλευση του σωματείου « Ένωση Οικοδόμων & Εργαζομένων στα Συναφή Επαγ/τα Ν. Αιτωλ/νίας»  ( 28/11/2012) καταδικάζει τις ενέργειες και το ρόλο που παίζει σήμερα το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής».

Αποτελεί μια φασιστική  οργάνωση ιδεολογικών και πολιτικών απογόνων του ναζισμού, που σήμερα χρησιμοποιείται ως η σιδερένια γροθιά του καπιταλιστικού συστήματος , προκειμένου να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους  και...
τ’ άλλα λαϊκά στρώματα . Θα χρησιμοποιηθεί  ενάντια στους λαϊκούς ταξικούς αγώνες , που νομοτελειακά θα ξεδιπλωθούν το επόμενο διάστημα.

 Όχι μόνο δεν είναι ενάντια στο σύστημα , όπως δήθεν την παρουσιάζουν , αλλά είναι παιδί του ίδιου του συστήματος, που έχει βάλει στόχο  το τσάκισμα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων . Αξιοποιείται από το ίδιο το σύστημα , για να συσκοτίσει  τις πραγματικές αιτίες που βασανίζουν την εργατική –λαϊκή οικογένεια, να στρέψει τον έναν  εργάτη ενάντια στον άλλον, με στόχο την ενίσχυση της ίδιας της βαρβαρότητας που ζούμε σήμερα, να θωρακίσει το καπιταλιστικό εκμεταλλευτικό σύστημα.

Απόδειξη είναι ότι μετατρέπονται σε «νταβαντζίδες» των αφεντικών με τα γραφεία ευρέσεως εργασίας , μόνο για Έλληνες, που τους στέλνουν για μεροκάματο  με 18€ . Στην ουσία  κάνει το ίδιο που κάνουν  όλα τα κόμματα του συστήματος , που καταργούν  με νόμους τις  Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, την κοινωνική ασφάλιση κα.

Εμείς δε θα συμμετέχουμε σε ομάδες που μας καλούν σε διάφορες  αντιφασιστικές εκδηλώσεις, εμείς καλούμε τους συναδέλφους  τέτοιου είδους ενέργειες να τις αντιμετωπίζουμε  όπου και όταν εκδηλώνονται  αποτελεσματικά, δηλαδή στο χώρο δουλειάς, στη γειτονιά και παντού . Μόνο το ίδιο, το οργανωμένο κίνημα, μπορεί να τους αντιμετωπίσει .    

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ