«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στην Κεντρική Πλατεία Ι.Π. Μεσολογγίου


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και της ολομέλειας των Προέδρων του Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας ΑΠΕΧΟΥΜΕ από τα καθήκοντά μας, από 12 μέχρι 16 Νοεμβρίου 2012, αγωνιζόμενοι ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και την συνεχιζόμενη λιτότητα που οδηγεί στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ενάντια στην υποβάθμιση της Δικαιοσύνης, πυλώνα της Δημοκρατίας και οχυρό προάσπισης των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων με...
τους φυσικούς, λειτουργούς υπερασπιστές, τους Δικηγόρους, που έχουν στοχοποιηθεί και ο κλάδος βρίσκεται σε δίωξη. Αγωνιζόμαστε ενάντια στις απάνθρωπες εισπρακτικές πολιτικές και στο χώρο της Δικαιοσύνης, που καθιστούν «απαγορευτική» την πρόσβαση των Πολιτών σ’ αυτή.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ σήμερα, Τετάρτη, 14-11-2012, στην «Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης και Αλληλεγγύης των Συνδικάτων».
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και ΚΑΛΟΥΜΕ την Δευτέρα, 19-11-2012 και ώρα 12:00 στην Κεντρική Πλατεία Ι.Π. Μεσολογγίου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης του Δήμου και των Φορέων της Περιοχής μας, για τα οξυμένα, γενικά και τοπικά, θέματα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας και ο Λαός μας και ειδικότερα η περιοχή μας και οι κάτοικοί της.
   
   Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, 14 Νοεμβρίου 2012
Ο Πρόεδρος Γιάννης Ατσαλάκης