«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη 40χρονος για μεταφορά ναρκωτικών

 Κατασχέθηκαν περισσότερα από 60 κιλά κάνναβης.
Συνελήφθη χθες (25-11-2012) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου, στο Αιτωλικό από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου ένας ημεδαπός, ηλικίας 40 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και...
μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
Ειδικότερα οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, εντόπισαν το 40χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο  στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου επιχείρησαν να το ακινητοποιήσουν στο ύψος του Κεφαλόβρυσου.

Ο 40χρονος στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το όχημα του, σε επαρχιακό δρόμο της οδού Αιτωλικού Κεφαλοβρύσου, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να διαφύγει πεζός.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο σακβουαγιάζ με 51 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 62.365 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 40χρονου ως μέσo μεταφοράς των ναρκωτικών.

Την προανάκριση της υπόθεσης και τις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Συνελήφθη 19χρονη για ναρκωτικά στην Πάτρα.
Κατασχέθηκαν  36 γραμμάρια και δύο φυτά κάνναβης
Συνελήφθη προχθές (24-11-2012) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, μία ημεδαπή ηλικίας 19 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών,  σε έρευνα που ενήργησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία της 19χρονης, στην Πάτρα, βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 36 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην αυλή της οικίας της δράστιδας βρέθηκαν μέσα σε δύο πλαστικές γλάστρες ισάριθμα δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.