«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο για το Πολυτεχνείο

 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2012

 Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ,  για την συμπλήρωση 39 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του λαού στο Πολυτεχνείο το 1973,  στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 17 Νοέμβρη στις 6:30 το απόγευμα.

 Την εκδήλωση άνοιξε ο μαθητής ο Χρήστος Φράγκος, που απήγγειλε αντιϊμπεριαλιστικό ποίημα. Σύντομος  χαιρετισμός από τον Ιάσωνα Τσούνια (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών). Κεντρικός ομιλητής ο Κώστας Μαργιώλης πρόεδρος του Ε.Κ. Αγρινίου και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
Στη συνέχεια με πορεία στην Παπαστράτου οι συγκεντρωμένοι έφτασαν στο Πάρκο όπου κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο «Των Πρώτων Νεκρών του Ταξικού Αγώνα της πόλης μας».

«Σήμερα που η ανεργία καλπάζει , η φτώχεια και η εξαθλίωση μεγαλώνουν , η δημόσια υγεία και παιδεία διαλύονται, σήμερα που ξεπουλιέται  κάθε δημόσια περιουσία, που υπογράφονται μνημόνια και ψηφίζονται βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα για να  κερδίζει η πλουτοκρατία, που η χώρα συμμετέχει στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις  στην περιοχή, τα συνθήματα του Πολυτεχνείου δείχνουν το δρόμο της αντίστασης, της πάλης, του αγώνα  για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος.»

Ο Αγώνας συνεχίζεται…