«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Επιχείρησαν να πουλήσουν ναρκωτικά σε Αστυνομικό!

 Συνελήφθησαν άλλοι δυο έμποροι ναρκωτικών στη Πάτρα
Οι συλληφθέντες επιχείρησαν να πουλήσουν περισσότερα από δεκατέσσερα κιλά κάνναβης σε Αστυνομικό που προσποιούνταν τον πελάτη.
Συνελήφθησαν, χθες (5-11-2012) το βράδυ, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας...
38 και 37 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, σύμφωνα με την οποία οι δυο Αλβανοί κατείχαν και πουλούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί τους, όπου συμφωνήθηκε η αγορά 15 κιλών κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 13.500,00 ευρώ.
 Για τη σύλληψη των δραστών, οργανώθηκε χθες (5-11-2012), συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, όπου συνελήφθησαν οι δυο Αλβανοί κατά τη
διάρκεια της αγοροπωλησίας.
Στην κατοχή των δυο συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν  δεκαπέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 14.058 γραμμαρίων.
Σε έρευνες που ακολουθησαν στις οικίες των δυο αλλοδαπών στη Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό πόσο των 4.000 ευρώ.
Επίσης κατασχέθηκε το όχημα με το οποίο οι δυο Αλβανοί μετέφεραν την κάνναβη καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα επικοινωνίας για την εμπορία των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών .