«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο πάνω από 77.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (8-11-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 65χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 65χρονου, ο οποίος είναι διαχειριστής εταιρίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της...
εστίασης, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 77.035,40 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ,5,7 και 8 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς  το Δημόσιο».

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
  Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Πάτρα από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών 25χρονος ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης και έξι ναρκωτικών φαρμακευτικών δισκίων ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΘΟΡΕΣ

Την 8-11-2012/02.03 στην Πάτρα, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές στον υαλοπίνακα γραφείων εφημερίδας. Δράστες αναζητούνται.
Την 8-11-2012/02.11 στην Πάτρα, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές στον υαλοπίνακα και σε Α.Τ.Μ. υποκαταστήματος τράπεζας. Δράστες αναζητούνται

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ Συνελήφθη χθες το βράδυ από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού 31χρονος ημεδαπός να μεταφέρει με το όχημα μια επαναληπτική καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα


Καταστράφηκαν τα ναρκωτικά που είχαν κατασχεθεί από τις Αστυνομικές Αρχές.

Σήμερα (8-11-2012) το πρωί, πραγματοποιήθηκε από προβλεπόμενη επιτροπή, σε καμίνι στην περιοχή της Ανθούπολης, καταστροφή κατασχεθέντων ναρκωτικών τα οποία φυλάσσονταν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, καταστράφηκαν κατασχεθέντα ναρκωτικά από -213- υποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα:

•    Ηρωίνη βάρους περίπου 5,5 κιλών.
•    Κοκαΐνη βάρους περίπου 300 γραμμαρίων.
•    Κάνναβη (ακατέργαστη) βάρους περίπου 22 κιλών.
•    Κάνναβη (κατεργασμένη) βάρους περίπου 5 κιλών.
•    426 δενδρύλλια κάνναβης.
•    33 κλαδιά δενδρυλλίων.
•    136 ναρκωτικά χάπια.
•    Μικροποσότητες αμφεταμίνης και λοραζεπάμης.

Παράλληλα στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών σας γνωρίζουμε ότι όλες οι ναρκωτικές ουσίες που κατάσχονται από τις Αστυνομικές Αρχές φυλάσσονται σε αποθήκες μέχρι την καταστροφή τους. Αποκλειστικός τρόπος καταστροφής των πάσης φύσεως ναρκωτικών ουσιών είναι η καύση η οποία γίνεται σε κατάλληλους για το σκοπό αυτό χώρους-εγκαταστάσεις κάθε εξάμηνο περίπου, παρουσία Εισαγγελέα Πρωτοδικών, του Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και του προϊστάμενου της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης /Διεύθυνσης Υγιεινής (ΦΕΚ Α-103, Ν.3459/06).