«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η Ο.Γ.Ε. Αγρινίου Για την 48ωρη απεργία 6-7 Νοέμβρη

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
E-Mail: ogeaitnias@gmail.com  /  Site: www.oge.gr
(Για την 48ωρη απεργία, 6-7 Νοέμβρη)
                                     
Γυναίκες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας.

Να πάρουμε θέση μάχης ενάντια στο νέο «πακέτο» μέτρων της συγκυβέρνησης EE, που φέρνει εμάς και τις οικογένειές μας ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον εργασιακό μεσαίωνα. Σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά να συζητήσουμε το λόγο για το οποίο παίρνονται τα μέτρα, το στόχο που υπηρετούν.

Από «διαπραγμάτευση» σε «διαπραγμάτευση» και από το προηγούμενο στο επόμενο «πακέτο» μέτρων, οι γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων βλέπουμε τη δουλειά μας να...
γίνεται λάστιχο, τις απολύσεις να γίνονται ακόμα πιο φθηνές για τους εργοδότες, τα κοινωνικά και οικογενειακά επιδόματα να καταργούνται, τα επιδόματα ανεργίας να μειώνονται, τις μέρες της άδειας που δικαιούμαστε να συρρικνώνονται, τους φόρους να πολλαπλασιάζονται.

Στο μονόδρομο του κεφαλαίου και της EE, που οδηγεί σε βάρβαρα μέτρα χωρίς τέλος, οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ αντιπαραθέτουν το δρόμο της πάλης, της οργάνωσης, του αγώνα. Οι γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχία της απεργίας και των κινητοποιήσεων, να καταθέσουν τη δική τους συμβολή στην παρεμπόδιση των αντιλαϊκών μέτρων, στην κλιμάκωση της πάλης του λαού και της αντεπίθεσής του.

Οι γυναίκες της ΟΓΕ αναλαμβάνουμε δράση.
Απαντάμε με 48 ωρη απεργία και συγκεντρώσεις στο πλευρό των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, στο πλευρό των εργατικού  Κέντρου .

ΤΡΙΤΗ 6 Νοέμβρη  απεργιακή συγκέντρωση στις 10πμ στην Κ. Πλατεία

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Νοέμβρη απεργιακό συλλαλητήριο στις 6 μμ στην Κ. Πλατεία Αγρινίου