«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Το Κ.Κ.Ελλάδας ήταν και είναι αποκούμπι για το λαό!!!

Τίμος Παπανικολάου!
Σε συγκέντρωση του Κ. Κ. Ελλάδας που πραγματοποίησε και που έληξε πριν από λίγο, στο Παναιτώλιο Τριχωνίδας, ακούσθηκαν οι θέσεις του κόμματος και οι προτάσεις του για το μέλλον!
Ομιλητής το μέλος του Κ.Κ.Ε. Τίμος Παπανικολάου, που ανάμεσα στ’ άλλα είπε:
«Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων είναι μικρές και όλο πάνε προς τα κάτω, το κόστος παραγωγής και το κόστος της ζωής ανεβαίνει.
Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμες και απ’ αυτές εξαρτάτε αν θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική με την ίδια μορφή.
Αν υπερψηφιστεί το Κ.Κ.Ε. θα πάρει θάρρος ο λαός και θα πει φτάνει πια αυτή η πολιτική λιτότητας, όχι στο μεροκάματο των 31 ευρώ όχι στη σύνταξη των 300 ευρώ, όχι στα τόσα και στα τόσα που τον ταλανίζουν…
Η κυβέρνηση – ο Σ.Ε.Β.- η Γ.Σ.Ε.Ε. κύρωσαν την κατάπτυστη συμφωνία, να διατεθούν 52 δις ευρώ στο κεφάλαιο και ο λαός να μη σηκώσει κεφάλι..
Υπάρχουν κόντρες μεταξύ Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το ποιος θα πάρει την εξουσία, ποιος θα πάρει την κουτάλα.
Το Κ.Κ.Ε. προσπαθούσε όλα αυτά τα χρόνια να αποκαλύψει αυτές τις πολιτικές, μας είπαν ψέματα… μας είπαν ψέματα και σ’ αυτές τις εκλογές πρέπει να τιμωρηθούν!!!
Το Κ.Κ.Ε. ήταν και είναι αποκούμπι για το λαό, όλα αυτά τα χρόνια.
Τα 28 δις ευρώ (που δόθηκαν στις Τράπεζες) έπρεπε να πάνε κατευθείαν στο λαό, με κατάργηση του Φ.Π.Α. με αύξηση του μεροκάματου, σύνταξη στα 60 χρόνια για τους άντρες και στα 55 χρόνια για τις γυναίκες, δωρεάν υγεία παιδεία κ.α. να μην πληρώνει ο λαός την κρίση.
Δύο δρόμοι… ανάπτυξης υπάρχουν: πλούτη στους λίγους, η λαϊκή εξουσία με γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα!!!
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επιθέσεις, που δέχεται το Κ.Κ.Ε. και χαρακτηριστικά τόνισε:
«Πάγκαλος και Καρατζαφέρης δεν μπορούν να βρουν ψεγάδι στο Κ.Κ.Ε!!! Γιατί αν έβρισκαν θα το έπαιζαν κάθε μέρα στις τηλεοράσεις και σ’ όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας!
Ανασύνταξη του μαζικού κινήματος μπορεί να γίνει μόνο μέσα απ’ το Κ.Κ.Ε!!!
Το Κ.Κ.Ε. αποκάλυψε την Κοινή Αγροτική Πολιτική και έδωσε και δίνει τις μάχες, όλα αυτά τα χρόνια.
Όχι στη λευκή ψήφο!
Στη συνέχεια ο Τίμος Παπανικαλάου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ και τόνισε ότι:
«Τα δύο αυτά κόμματα θέλουν προίκα να πάνε να συνδιαλλαγούν»
Για τους Οικολόγους Πράσινους είπε: « Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί, όταν δίνονταν οι μάχες, όταν οι λαϊκοί αγώνες ήταν σε εξέλιξη;»
Κλείνοντας συμπλήρωσε:
«Στις 7 Ιούνη σαν κόμμα έχουμε υποχρέωση να αποκαλύψουμε στο λαό, ότι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αλλάζει, η ψήφος στο Κ.Κ.Ε. είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Η ευθύνη του λαού που γκρινιάζει, είναι μεγάλη και πρέπει να αποφασίσει, με ποιον θα πάει και ποιόν θ’ αφήσει!
Το Κ.Κ.Ε. ανοίγει την πόρτα της προοπτικής!
Σας καλούμε στις 7 του Ιούνη! η κάλπη να βγάλει πολλά κόκκινα ψηφοδέλτια!!! Γιατί έτσι μπορούμε να τους τρομοκρατήσουμε, γιατί έτσι μπορεί να δραστηριοποιηθεί το λαϊκό κίνημα!
Σας καλούμε να είμαστε μαζί στην κάλπη»!!!