«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Εξορμήσεις του Κ.Κ.Ε. σε χώρους δουλειάς, στις συνοικίες των πόλεων και στα χωριά .

Η Κ.Ο. Αιτ/νιας του ΚΚΕ συνεχίζοντας την δραστηριότητα για τις Ευρωεκλογές θα πραγματοποιεί καθημερινά εξορμήσεις, σε χώρους δουλειάς, στις συνοικίες των πόλεων και στα χωριά .
Στα πλαίσια αυτών των εξορμήσεων, κλιμάκιο της Ν.Ε. θα περιοδεύσει με το Βουλευτή του Κόμματός μας, Μωραΐτη Νίκο:
· την Τρίτη 26/5, στις 8.15πμ στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Παραγωγής Κηπευτικών , στις 11πμ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Αγρίνιο και στις 12 το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση στο Αγρίνιο.
Επίσης έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις:
τη Δευτέρα 25/5 και ώρα 20:30 1) στις Παπαδάτες Αρακύνθου με τους Δημητρουλή Γιώργο και Κοδέλα Χρήστο, μέλος του Ν.Γ. Αιτ/νίας της ΚΝΕ 2) στο Παναιτώλιο με τους Τίμο Παπανικολάου και Μπεκιάρη Νίκο, 3) στην Πλατεία Χατζοπούλου στο Αγρίνιο με ομιλητή το Μίλτο Καραγιάννη μέλος της Ν.Ε. Αιτ/νίας, 4) στο Δρυμό του Δήμου Ανακτορίου με ομιλητή το Νίκο Μωραΐτη.
την Τρίτη στις 26/5 1) στο Αγγελόκαστρο με ομιλιτή το Σπύρο Κοτοπούλη μέλος της Ν.Ε. Αιτ/νιας του ΚΚΕ 2) στα Παλιάμπελα του Δήμου Ανακτορίου με ομιλητή το Νίκο Μωραΐτη, 3)στο Θύρρειο με την Τριάντη Πένυ
την Τετάρτη 27/5 στον Τρύφο του Δήμου Μεδεώνος με ομιλητή το Νίκο Μωραΐτη
την Πέμπτη 28/5 και ώρα 8.30μμ, στο Μύτικα με ομιλητή το Νίκο Μωραΐτη.
το Σάββατο 30/5 και ώρα 8.30μμ, στην Κατούνα με ομιλητή το Νίκο Μωραΐτη, στην Βόνιτσα με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου και στο Θέρμο, στην Πλατεία, με ομιλητή τον Καραγιάννη Μίλτο.
την Κυριακή 31/5 στη Ναύπακτο θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ
επίσης την Κυριακή, στο Καινούργιο με το Νίκο Μωραΐτη και Βαγγέλη Ραμμόπουλο, Γραμματέα του Ν.Σ. Αιτ/νιας της ΚΝΕ
Εξ’ αιτίας του προγραμματισμού για την πραγματοποίηση της τηλεοπτικής συζήτησης των πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη 28/5, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κ.Ο. Αιτ/νιας του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/5 και ώρα 20:30 στο Αγρίνιο στον Πεζόδρομο της οδού Χαρ. Τρικούπη (Δημαρχείο), με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλου, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε.

Ν.Ε. Αιτ/νιας του ΚΚΕ