«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: η ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ η ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!!!

Γράφει ο Δημήτρης Ντόκας.
Σε μια απ’ τις πολιτικές εκδηλώσεις-ομιλίες, που έγινε σήμερα στις 11:00π.μ.στο Καινούργιο (καφενείο Λαμπροκωστόπουλου), που έχει προγραμματίσει και επιτελεί το ΚΚΕ, υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον απ’ τους παρευρισκόμενους.
Την εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό, ο Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβούλιου της ΚΝΕ Αιτωλ/νίας, Βαγγέλης Ραμμόπουλος.
Ο Βαγγέλης Ραμμόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νεολαίοι και συγκεκριμένα «Στην ανασφάλιστη εργασία, που απορρέει απ’ την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων της πλουτοκρατίας Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΠΑΣΟΚ» όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Αξίζει να σημειωθεί, πως με ενδιαφέρον παρακολούθησαν όλοι και την ομιλία του βουλευτή Νίκου Μωραΐτη, που ακολούθησε.
Ο βουλευτής Αιτωλ/νίας του Κ.Κ. Ελλάδας Νίκος Μωραΐτης, άρχισε την ομιλία του αναφερόμενος «Στις αρνητικές επιπτώσεις, που έχει η εφαρμογή της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους αγρότες, εργάτες και αυτοαπασχολούμενους».
Στις 7 του Ιούνη πρέπει να ψηφίσουμε και για τις 8, γιατί έρχονται τα χειρότερα!!! Τόνισε με έμφαση για να συνεχίσει…
«Η αντιπαράθεση των ηγετών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι κοκορομαχίες, σκοπό έχουν να κρύψουν την αλήθεια και να αποπροσανατολίσουν το λαό.
Τα σκάνδαλα είναι υπαρκτό πρόβλημα και τα γεννά αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται. Σκάνδαλο είναι η εφαρμογή αυτής της αγροτικής πολιτικής, η πολιτική για την υγεία για την παιδεία, για τον λαϊκό πλούτο, αυτά είναι τα μεγάλα σκάνδαλα.
Το ΚΚΕ δε δήλωσε μετάνοια, ήταν και είναι πάντα παρόν στους λαϊκούς αγώνες. Μ’ ένα δυνατό ΚΚΕ! θα είναι δύσκολο να εφαρμοστεί αυτή η αντιλαϊκή αγροτική πολιτική.
Τώρα τελευταία με προβοκάτσιες, ότι το ΚΚΕ έχει μετοχές στην εταιρεία Γερμανός, ότι είναι και αυτό μπλεγμένο, προσπαθούν να αποδείξουν ότι όλοι είναι ίδιοι, δε θα τους περάσει. Το ΚΚΕ είναι το κόμμα που αποκαλύπτει αυτήν την κατάσταση.
Όποτε χρειάστηκε, το ΚΚΕ έδωσε στον αγώνα τα καλύτερά του στελέχη!
Τα κόμματα της πλουτοκρατίας, φοβούνται μήπως αυτή η λαϊκή δυσαρέσκεια, εκφραστεί με στήριξη του Κ.Κ. Ελλάδας».
Στη συνέχεια ο βουλευτής Νίκος Μωραΐτης, επιτέθηκε με σφοδρότητα στη Ν. Δημοκρατία «Για την αγροτική πολιτική που εφαρμόζει, για το ξεκλήρισμα της αγροτιάς που θέλουν να την πάνε στο 7%. Το ΠΑΣΟΚ ξέχασε τα συνθήματα ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ!!!
Ο αγώνας είναι διμέτωπος και ο λαός πρέπει να τους τρομοκρατήσει, τρομοκρατία είναι να ανεβεί το ποσοστό του ΚΚΕ!»
Δεν γλίτωσαν απ’ τα βέλη του, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.
Στη συνέχεια τόνισε:
«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ! Ψήφο στο ΚΚΕ, γιατί αυτή η ψήφος είναι ψήφος ανυπακοής , απειθαρχίας, ψήφος προοπτικής για το αύριο.
Το ΚΚΕ λέει ότι υπάρχουν δύο δρόμοι: η ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ η ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!!!
Το ΚΚΕ το γνωρίζει ο λαός απ’ τα γεφύρια του αγώνα της αγροτιάς, απ’ τον αγώνα των εργατών στα εργοστάσια, απ’ την πάλη σ’ όλους τους τόπους δουλειάς.
Έχει πρόταση το ΚΚΕ λαϊκής εξουσίας, για την υγεία, την παιδεία, την αγροτιά…
Στις 7 του Ιούνη η ψήφος να πάει στο Κ.Κ.Ε.»

Στη συνέχεια ο Νίκος Μωραΐτης, αναφέρθηκε πιο ειδικά και με λεπτομέρειες στο αγροτικό θέμα, μεταξύ των άλλων είπε: « Το 50% της επιδότησης των καπνοπαραγωγών θα πάει στον δεύτερο πυλώνα, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες και τις διαβεβαιώσεις ότι οι παραγωγοί δε θα χάσουν το εισόδημά τους. Στον δεύτερο πυλώνα θα μπουν όμως και προγράμματα, θα μπουν και οι επιχειρηματίες!!!
Είναι χαράτσι τα λεφτά που πληρώνουν οι αγρότες για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων. Να μην πληρώσει ούτε ένας παραγωγός, αλλά και να επιστρέψουν τα λεφτά, που εισέπραξαν όλα αυτά τα χρόνια απ’ τους αγρότες».
Ο αγρότης βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, έκλεισε την ομιλία του με τη φράση:
«Έχετε χίλιους δυο λόγους, να ρίξετε κόκκινο ψηφοδέλτιο στις 7 του Ιούνη»!!!