«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υφυπουργού Υγείας
& Κοινωνικής Αλληλεγγύης
ΜΑΡΙΟΥ Γ. ΣΑΛΜΑ
Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης περίθαλψης και την αποδοτικότερη λειτουργία των μονάδων Πρόνοιας της χώρας μας, εγκρίθηκε χθες 6 Μαΐου 2009 από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ), ο Οργανισμός του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης (ΚΑΦΚΑ) Αμφιλοχίας.
Με τον εν λόγω Οργανισμό συστήνονται 75 επιπλέον μόνιμες οργανικές θέσεις, προκειμένου « να καταστεί δυνατή η πλήρης ανάπτυξη των διευρυμένων λειτουργιών του ΚΑΦΚΑ και να καλυφθούν οι ανάγκες των περιθαλπομένων στον μέγιστο δυνατό βαθμό».
Αναμφίβολα , πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που αναβαθμίζει την συγκεκριμένη δομή Υγείας, που πρόσφατα εγκαινιάσθηκε από τον υπουργό Υγείας Δ. Αβραμόπουλο και τον υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριο Σαλμά, αφού αφενός μεν ενδυναμώνεται το σύστημα Υγείας και Πρόνοιάς , αφετέρου δε συμβάλλει στην αύξηση της απασχόλησης με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Αθήνα 7 Μαΐου 2009

ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ: Καλώς το Μάριο!!!
Η Ιστορία κύκλους κάνει και η δημοσιογραφία ευθείες πορείες!!!
Να που ξανανταμώσαμε, αυτή τη φορά, στο στίβο της ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ!
Τώρα θα τα πούμε καλύτερα και πιο δυνατά, γιατί τούτος ο κύκλος της τοπικής μας ιστορίας, έχει πλέον μεγαλύτερες απαιτήσεις!!!
Γιατί τούτη η δημοσιογραφική ευθεία, θέλει τρανή προσπάθεια, για να παραμείνει και θα παραμείνει ευθεία!!!
Είπαμε, "Δίνουμε βήμα σ’ όλους", αρκεί να χουν κάτι αξιόλογο να πουν!!!

Δημήτρης Ντόκας