«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Ο τόπος μας οφείλει να προχωρήσει δυναμικά...

«Ο τόπος μας οφείλει να προχωρήσει δυναμικά μπροστά. Και τις δυνατότητες διαθέτει αλλά και τους ανθρώπους», τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου σε Ημερίδα για τους Αιτωλοακαρνάνες Πρωθυπουργούς στην Παλαιά Βουλή
Στo Πολιτικό, Λογοτεχνικό Ποιητικό και Δημοσιογραφικό έργο του Γεώργιου Αθανασιάδη Νόβα, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης μιλώντας σε ημερίδα προς τιμή των Αιτωλοακαρνάνων Πρωθυπουργών, που έγινε στην Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα.
Στη σύντομη τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Ναυπάκτου, εστίασε επίσης στην προσωπικότητα, αλλά και την προσφορά του μεγάλου δωρητή και ευεργέτη προς την πόλη που γεννήθηκε.

«Αναμφίβολλα πρόκειται για μία σημαντική προσωπικότητα. Το έργο και η δράση του Γεωργίου Αθανασιάδη Νόβα αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για όλους μας. Καταδεικνύει επίσης πως ο τόπος μας οφείλει να προχωρήσει δυναμικά μπροστά. Και τις δυνατότητες διαθέτει αλλά και τους ανθρώπους», ανέφερε ο Δήμαρχος.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Η Έξοδος» με τη στήριξη του Δήμου Ναυπάκτου και του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Αιτωλοακαρνάνας Δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.