«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Συνάντηση Θεατρικών Ομάδων Αιτωλοακαρνανίας!!!

Συνάντηση των εκπροσώπων των οκτώ θεατρικών ερασιτεχνικών ομάδων που λειτουργούν στο Νομό και υποστηρίζονται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας και τα προγράμματα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης (ΝΕΛΕ), πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 7 Μαΐου, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των θεατρικών ομάδων, από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Πυλλήνης, το Σύλλογο των «Πολιτιστικών Διαδρομών» Ναυπάκτου, το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μεσολογγίου», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φυτειών το «Ακαρνανικό Φώς», τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «το Αιτωλικό», τον Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου.
Ακόμη συμμετείχαν εκπρόσωποι του συντονιστικού διασυλλογικού οργάνου των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δ.Δ. Καινουρίου του δήμου Θεστιέων.
Σύμφωνα με τον Αντινομάρχη κ. Παν. Κατσούλη σκοπός της συνάντησης αυτής, ήταν ο συντονισμός των θεατρικών ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού και η διαμόρφωση του τελικού προγράμματος, εν όψει των δίμηνων πολιτιστικών εκδηλώσεων (Ιούλιος – Αύγουστος), τις οποίες θα διοργανώσει για πρώτη φορά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αυτό το καλοκαίρι, σε όλη σχεδόν την Αιτωλοακαρνανία.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ