«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Θετική εξέλιξη για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου.

«Η Παιδεία αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα»- θετική εξέλιξη για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου.
Ένα πρόβλημα που επί 14 και πλέον χρόνια ταλανίζει την εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και τους μαθητές της Ναυπάκτου οδεύει προς επίλυση.
Κατά τη συνάντηση του Δημάρχου Ναυπάκτου με τον κ. Νομάρχη, αλλά και την παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου συμφωνήθηκε η απ’ ευθείας αγορά οικοπέδου 7 περίπου στρεμμάτων, ανατολικά του χειμάρρου ΣΚΑ για την ανέγερση ενός σύγχρονου διδακτηρίου για το 3Ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου.
Έτσι έγινε αποδεκτή η απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που είχε επικυρωθεί και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου από τον Απρίλιο του 2008.
«Για μας η Παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Ύστερα από την ολοκλήρωση του 6ΟΥ Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου που παραδίδεται στους μαθητές και τους γονείς της πόλης μας, την εξασφάλιση του αναγκαίου ποσού και τη δρομολόγηση της κατασκευής του Ειδικού Σχολείου Ναυπάκτου (Νηπιαγωγείο και Δημοτικό), ένα έργο όνειρο για όλους τους Ναυπάκτιους, επιταχύνεται η διαδικασία και για το 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.
Το 3Ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου είναι ενταγμένο σε ΣΔΙΤ και μετά την εξασφάλιση του οικοπέδου επιταχύνονται οι διαδικασίες υλοποίησης του έργου.