«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του δικηγόρου και πρώην Αντιδημάρχου Aθανάσιου Κιτσάκη:


«Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης πληροφορήθηκα την απώλεια του Αθανάσιου Κιτσάκη. Ενός πολίτη ενεργού και  δραστήριου ο οποίος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσέφερε στη πόλη μας από τη θέση του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου επί δημαρχίας Στέλιου Τσιτσιμελή, του Αντιδημάρχου  με Δήμαρχο τον Γιάννη Βαϊνά  και του Αντιδημάρχου με Δήμαρχο τον  Θύμιο  Σώκο.
Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την δικηγορία κερδίζοντας...
την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.Με συγκίνηση τον αποχαιρετώ και εκφράζω στην οικογένειά του τα ειλικρινή και θερμά  συλλυπητήριά μου».

Κατά την εξόδιο ακολουθία τιμές θα αποδώσει  η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


***




Του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου


Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου αφού συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, με θέμα: «περί της έκδοσης ψηφίσματος κατόπιν του αγγέλματος του θανάτου του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχου Αγρινίου Αθανάσιου Κιτσάκη» εξέφρασε την θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Αθανάσιου Κιτσάκη, ο οποίος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος, εντιμότητα και ευσυνειδησία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισεομόφωνα:
·         Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω του προέδρου Βασίλειου Φωτάκη, ο οποίος θα εκφωνήσει επικήδειο λόγο.
·         Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου Αγρινίου.
·         Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να παραστούν  στην εξόδιο ακολουθία.
·         Να αποδοθούν τιμές από την Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

    Βασίλειος Φωτάκης


***

Από την ΔΕΥΥΑ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:



 Λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης του κεντρικού αντλιοστασίου θα παρατηρηθεί έλλειψη νερού που θα επηρεάσει τις δημοτικές ενότητες  Αρακύνθου και Μακρυνείας.