«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρωση από το Δήμο Αγρινίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Στο κτίριο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράςπραγματοποιήθηκε φέτος η  εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου. Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ο οποίος ευχήθηκε στους δημοτικούς υπαλλήλους υγεία, ευλογία και φώτιση...
 





Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου έκοψε την πίτα και ευχαρίστησε τους εργαζομένους σε όλες τις διευθύνσεις για την αρμονική συνεργασία: « Ο Δήμος μας πενθεί την απώλεια ενός ευσυνείδητου και αγαπητού υπαλλήλου. Στην οικογένεια και τους οικείους εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας. Ξέρω ότι όλοι είστε θλιμμένοι για το χαμό του συναδέλφου σας. Εύχομαι από καρδιάς, το 2019,  να είναι μια χρονιά  με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.Mε πίστη στις παραδοσιακές αξίες και στις δυνάμεις μας, με θέληση για σκληρή δουλειά,με ομοψυχία  καισυλλογικότητα,σε πείσμα των καιρών, θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε τις αντιξοότητες δημιουργώντας ευκαιρίες. Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά γιατί μας βγάζετε ασπροπρόσωπους. Kαθημερινάκαταβάλλετε προσπάθειες να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις ενός μεγάλου Δήμου. Να είστε βέβαιοι ότι οι πολίτες το εισπράττουν. Είμαι υπερήφανος για την απόδοσή σας. Εύχομαι το νέο έτος να είναι έτος ειρήνης και αγάπης και να είμαστε όλοι υγιείς. Καλή χρονιά».  

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΠ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 12.00θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ΚΕΠ στον Άγιο Κωνσταντίνο  (Αγ. Κωνσταντίνου 95Α).
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

«Έξυπνες Πόλεις – Έξυπνες Συσκευές»

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου το 2ο ΕΠΑ.Λ σε συνεργασία με το Μουσικό σχολείο Αγρινίου συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:
«Έξυπνες Πόλεις – Έξυπνες Συσκευές»
 στη Γλυπτοθήκη Καπράλου (Τέρμα Παπαστράτου), την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7:00μ.μ.
Κεντρικός ομιλητής
ο Δρ. Σπύρος Δενάζης,
Αναπληρωτής Καθηγητής
Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
& Τεχνολογίας Υπολογιστών
Πανεπιστημίου Πατρών

Οι έξυπνες πόλεις είναι μέρος της λεγόμενης 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, που γνωρίζει ραγδαία διάδοση σε όλες τις ανεπτυγμένες οικονομίες. Ξεκίνησαν από την Ευρώπη και μπορούν να βρεθούν παντού, αναζητώντας τρόπους για να εξυπηρετούν τις άμεσες ανάγκες των πολιτών.

Είναι οι πόλεις που παρέχουν στους πολίτες τους  ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης, όχι με την έννοια μόνο της μείωσης της εγκληματικότητας. αλλά και από την άποψη της περιβαλλοντικής και ενεργειακής ασφάλειας, της πρόσβασης σε νερό, ηλεκτρισμό, αέριο, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εργασιακής ασφάλειας, πρόσβασης σε ιατρική περίθαλψη και εκπαίδευση.

Οι καιροί ου μενετοί

***

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΡΕΑΤΟΣ (ΤΕΒΑ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και  Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:
Tην Δευτέρα18Φεβρουαρίου 2019έως και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019,τιςεργάσιμες ημέρες,θα πραγματοποιηθεί διανομήΚρέατοςστους δικαιούχους του <<Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)>>του Δήμου Αγρινίου, που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.
Για την  διαδικασίατων διανομών:
ŸΟι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώροδιανομής,την ημερομηνία που  θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms)που τους έχει αποσταλεί.
ŸΟ κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει τοΑ.Μ.Κ.Α.ή τοΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική τουταυτότητα.
ŸΣε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
ŸΠαρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφοράτων ευπαθών προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.
ŸΗ διανομή θα πραγματοποιηθείστο χώρο του Κοινωνικού ΠαντοπωλείουΔήμουΑγρινίου, στην οδό Βλαχοπούλου 13,ως εξής:
ŸΔευτέρα 18/02/2019 εώς Παρασκευή 22/2/2019από τις 9.00 πμ. έως  τις 14.00μμ.
ŸΔευτέρα 25/02/2019 εώς Παρασκευή01/03/2019 από τις 9.00 πμ. Εώς τις 14.00μμ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστεστο τηλέφωνο: 2641025392.