«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Έργα 2.500.000,00€ για αποκατάσταση ζημιών στις ΔΕ. ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε την σύμβαση για το έργο " ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 30ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 1ης ΚΑΙ 2ας ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ Δ.Ε. ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ" προϋπολογισμού 2.500.000,00€.
Πρόκειται για έργο αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την θεομηνία του Δεκεμβρίου 2017 στο δημοτικό και...
αγροτικό δίκτυο των Δ.Ε. Αρακύνθου - Μακρυνείας και Αγγελοκάστρου. Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτοστρωμένους, τσιμεντοστρωμένους ή χωμάτινους δρόμους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου οι εργασίες εκτείνονταισε όλη την γεωγραφική κατανομή των συγκεκριμένων Δημοτικών Ενοτήτων: «Ένα νέο έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000,00€ ευρώ ξεκινά άμεσα μετά την υπογραφή της σύμβασης. Πρόκειται για ένα έργο ουσίας, μια σημαντική παρέμβαση στην κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Με το συγκεκριμένο έργο αποκαθιστούμε φθορές που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον δήμο μας. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχα έργα και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες στις οποίες δημιουργήθηκαν προβλήματα από την βροχόπτωση. Συνεχίζουμε το έργο μας…».


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΧΑΛΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου,
το βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο και οι εκδόσεις Μεταίχμιο
διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος
του Κώστα Β.Κατσουλάρη
ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΧΑΛΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ
την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, στις 7.00μ.μ
στην Παλαιά Δημοτική Αγορά .
Για το βιβλίο θα μιλήσουν :
Βούλα Σκαμνέλου, Φιλόλογος, πρώην σχολική σύμβουλος
Δρ.Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής, Επιστημονική Υπεύθυνη του ΚΠ ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τον συγγραφέα.