«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της ΚΟ Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  η σύσκεψη της ΚΟ Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕ με ομιλητές τον Τίμο Παπανικολάου, υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αγρινίου και μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και τον Νώντα Μωραΐτη μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Υπογράμμισαν την ανάγκη της ολόπλευρης ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού, τόσο μέσα στο μαζικό κίνημα και τους αγώνες όσο...
και στις κάλπες όλων των εκλογών που έχουμε μπροστά μας, στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, με την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στη σύσκεψη συζητήθηκε και ανακοινώθηκε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, μετά την δήλωση παραίτησης του Γιώργου Αμαργιανού για προσωπικούς λόγους από υποψήφιος δήμαρχος.
Ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ακτίου – Βόνιτσας θα είναι ο Νώντας Μωραΐτης μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
Ο Νώντας Μωραΐτης είναι 30 χρονών, παντρεμένος και έχει ένα γιό. Μεγάλωσε στο Θύρρειο και τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Βόνιτσας. Σπούδασε οικονομολόγος στο τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα σπουδών «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάστηκε στο κατασκευαστικό κλάδο  σε τεχνικές εταιρείες σε Αθήνα και Λευκάδα. Τώρα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος με σύμβαση στο Δήμο Λευκάδας.