«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Το Ε. Κ. Αγρινίου καταγγέλλει τις εκτεταμένες νοθείες με στόχο την αλλοίωση των συσχετισμών μπροστά στο συνέδριο της ΓΣΕΕ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, καταγγέλλει στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους της περιοχής, τις εκτεταμένες νοθείες με στόχο την αλλοίωση των συσχετισμών μπροστά στο συνέδριο της ΓΣΕΕ από μεριάς της πλειοψηφίας της (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ- Αυτόνομη Παρέμβαση, ομάδα Βασιλόπουλου).
Δίπλα στις νοθείες που βγάζουν μάτι σε μια σειρά σωματεία σε όλη τη χώρα, έχουν πιο ενεργή παρέμβαση στελέχη της εργοδοσίας προς όφελός της.  Όχι μόνο φέρνουν τους εργαζόμενους από το χεράκι στην κάλπη αλλά...
εκλέγονται και οι ίδιοι ως εκπρόσωποι σε δευτεροβάθμια όργανα αλλά και στην ΓΣΕΕ, όπως και στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων όπου χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο πρόεδρός της Δ. Καραγεωργόπουλος, που πέρα από τις νοθείες σε μια σειρά σωματεία ο ίδιος είναι εργοδότης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Πήγασος Φορτούνα Γκέιμινγκ Α.Ε.» με αντικείμενο παροχής υπηρεσιών σε καζίνο ( παραιτήθηκε από τη θέση αυτή  πριν  15  μέρες).

Σε μία σειρά Εργατικά Κέντρα που έχουν την ευθύνη αυτές οι δυνάμεις, ενώ δεν συνεδριάζουν καν  και δεν λένε κουβέντα για τα προβλήματα ,στηρίζουν όμως  τους υγιής επιχειρηματίες   και είναι ολοφάνερη η ανάμειξη τους σε διάφορες μπίζνες, όπως τα Εργατικά κέντρα  των Κιλκίς , Δράμας , Έδεσσας , Καλαμάτας κ.α . Ο κυβερνητικός εργοδοτικός συνδικαλισμός χρησιμοποιεί όλα τα μέσα προκειμένου οι δυνάμεις της πλειοψηφίας να διατηρήσουν και να διευρύνουν την δύναμη τους  , για να βάζουν πλάτη να περνάει η αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική  των κυβερνήσεων, κεφαλαίου ΕΕ , αδιαφορώντας για τα προβλήματα των εργαζομένων .
Οι ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο  Π.Α.ΜΕ. θα αντιπαλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτές τις μεθοδεύσεις  και καλούν την  εργατική τάξη συσπειρωμένη  στα ταξικά συνδικάτα να γυρίσουν την πλάτη στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό να τους απομονώσουν παντού .

Συνδικάτα ταξικά όχι κυβερνητικά
ΓΣΕΕ εργατών όχι των εργοδοτών

Το Δ.Σ.