«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρωση από τον Δήμο Αγρινίου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών ΜΠΡΙΤΖ


Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ομίλου μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών 2019. Στην ενότητα 1-11 ο Ιάσονας Παπασπύρου αγωνιζόμενος με τον αθλητή της Καλαμάτας Μιχάλη Σούμπλη αναδείχθηκαν πρωταθλητές και...


ο Δημήτρης Παπασπύρου που έπαιξε με την Τίνα Γεωργοπούλου του Ψυχικού τερμάτισαν στην ενδέκατη θέση της γενικής κατάταξης και τέταρτοι στην τρίτη ημερίδα.
Στην Ενότητα 1-6 ο Γρηγόρης Μπεληγιάννης που αγωνίστηκε με την κόρη του Μάντυ τερμάτισαν δεύτεροι στην γενική κατάταξη και οι Theressa Dow και Colin Dow τερμάτισαν 5οι στην 2η ημερίδα.

***

ΤΑΙΝΙΕΣ  ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ   ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟ ΑΝΕΣΙΣ

 Ο Δημοτικός κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄ συνεχίζοντας τα αφιερώματα με ταινίες για παιδιά και νέους, την Κυριακή17 Φεβρουαρίου 2019, στις 11.00 το πρωί , με είσοδο ελεύθερη θα προβάλλει την ταινία :
 Η Ζουγκλοπαρέα/ The Jungle Bunch.
Ζουγκλοπαρέα
Les As de la Jungle

Κατάλλ Όταν διαλύονται οι Ήρωες, η ομάδα που προστάτευε τη ζούγκλα, ο μικρός Μόρις, ένας πιγκουίνος που νομίζει πως είναι τίγρη, συγκροτεί τη Ζουγκλοπαρέα και προσπαθεί να σώσει το δάσος του από το πονηρό κοάλα Ιγκόρ.
Οι ταινίες θα επαναπροβάλλονται τη Δευτέρα το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ