«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρεωση από το δήμο Αγρινίου

Εντυπωσίασε η μουσικοθεατρική παράσταση

 «Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε»


Παρουσία πλήθους Αγρινιωτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019η  εκδήλωση  του «Συλλόγου των εν Αθήναις Αγρινιωτών» στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στην Αθήνα.
Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου εντυπωσίασε το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε»...


Η υψηλή αισθητική της παράστασης και η απόδοση των συμμετεχόντων, προκάλεσε τον ενθουσιασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.
Συγχαρητήρια στην  πρόεδρο κ.Μόλλη Βότση- Αναστασοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου έδωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Έχετε αποδείξει με την δυναμική σας παρουσία, όλα αυτά τα χρόνια, την ευαισθησία σας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, οφείλουμε  με αίσθημα ευθύνης να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε  το καλύτερο αποτέλεσμα  για τους συμπολίτες μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία, πίστη, ελπίδα και δύναμη».  Ευχές στους διοργανωτές και συγχαρητήρια στο Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου έδωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου.
Οι συντελεστές της μουσικοθεατρικής παράστασης :Σκηνοθεσία, κείμενο, διδασκαλία χορωδίας : Ευσταθία Γρέντζελου
Υπεύθυνος ορχήστρας, μουσική επιμέλεια : Γιώργος Αθανασόπουλος
Κρουστά : Μάκης Φεγγούλης


***

ΔΗΛΩΣΗ Ν. Γκρίζη για γήπεδο Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.


Ύστερα από  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  ο Δήμος Αγρινίου προχωρά στην κατάθεση αιτήματοςγια σύναψη χρησιδανείου διάρκειας 20 ετών με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την παραχώρηση έκτασης (γηπέδου) στη θέση «Ρουπακιά».
Όπως εξηγεί ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου ΝίκοςΓκρίζηςπρόκειται για την αναβάθμιση και συντήρηση του γηπέδου:«Πιστοί στη δέσμευσή μας για ανακατασκευή του συγκεκριμένου γηπέδου προχωράμε στην υποβολή αιτήματος έτσι ώστε να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες και  να καταθέσουμε πρόταση στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» που αφορά στην «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων». Οι εργασίες  θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν την  ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο τομέα του μαζικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού. Με συντονισμένες ενέργειες αποδεικνύουμε ότι, η δημιουργία υποδομών για τον αθλητισμό  αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Ξεκινήσαμε από το γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου και συνεχίζουμε με το γήπεδο στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας και να αποδώσουμε στους πολίτες έργα που τους αξίζουν».   

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ