«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΕ Π.ΜΟΣΧΟΛΙΟ


Απάντηση του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου στην ανακοίνωση του Παύλου Μοσχολιού:
«Ξαφνικά μετά από πολύωρη αφωνία ο κ. Μοσχολιός μίλησε. Για ένα άλλο θέμα βέβαια και όχι για τις εγκληματικές ευθύνες που φέρει ο ίδιος προσωπικά για την απώλεια του αρχείου Παναγόπουλου. Χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου φορείς  και ενεργοί πολίτες κατέθεσαν την μαρτυρία τους για την παράδοση του αρχειακού υλικού στον Δήμο Αγρινίου. Δυστυχώς για τον πρώην Δήμαρχο οι αναφορές ήταν καταπέλτης.  
Θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχετε μάθει κ. Μοσχολιέ ότι, 
στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Καταλαβαίνω  την δύσκολη θέση στην οποία βρεθήκατε. Αντί να κατηγορείτε την δημοτική αρχή προσπαθήστε να  βρείτε απαντήσεις για το «μπάχαλο» που επικρατούσε στον δήμο επί ημερών σας. Πως είναι δυνατόν να χάνεται η πολιτιστική  κληρονομιά μιας πόλης( μηχανήματα και αρχειακό υλικό τόνων) κι εσείς να σφυρίζετε αδιάφορα;
Όσον αφορά τις ανακοινώσεις για τα επιδόματα των Πολυτέκνων,  έδωσα αναλυτικές απαντήσεις κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα ανακοίνωσα ότι θα συζητηθεί εκτενώς σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Σταματήστε λοιπόν να ψαρεύετε στα θολά νερά παλαιομοδίτικων πολιτικών πρακτικών.  Στην περίπτωσή σας η τακτική που ακολουθείται αγγίζει τα όρια ου πολιτικού θράσους».


 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

***

ΕΓΚΑΙΝΙΑ 19ου Δημοτικου σχολείου

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος, στο 19° Δημοτικό Σχολείο Αγρίνιου. ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

***


Τελικός 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αγρινίου

Την Τετάρτη 13-6-2018  θα πραγματοποιηθεί  ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αγρινίου.

Στις 19:00 ο μικρός τελικός:
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΣΤΡΑΤΟΣ
Στις 21:30 ο μεγάλος τελικός:
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Καλεσμένος και τιμώμενο πρόσωπο  ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ και Πρωταθλητής Ευρώπης ΜιχάληςΚακιούζης.
Η Επιτροπή διοργάνωσης θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον  διεθνή καλαθοσφαιριστήπου έχει κατακτήσει  χρυσό  μετάλλιο  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων το 1995, ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών το 2006  και έχει κάνει σπουδαία πορεία σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη και η Εφές Πίλσεν.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ