«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ε.Κ. Αγρινίου: ΕΞΩ οι εργοδότες από τα συνδικάτα

Ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός έχει περάσει σε άλλο επίπεδο . Αυτοί που τον υπηρετούν, δε βάζουν μόνο πλάτη  να περάσουν  οι αντιλαϊκές αντεργατικές επιλογές των εκάστοτε  κυβερνήσεων και της εργοδοσίας αλλά , είναι και οι ίδιοι  εργοδότες.

Σύμφωνα  με πρόσφατα δημοσιεύματα  στον τύπο , ο υπεύθυνος  δημοσίων σχέσεων  της Γ.Σ.Ε.Ε. , ο γνωστός « συνδικαλιστής» Καραγεωργόπουλος, πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας , είναι πρόεδρος και διευθύνων  σύμβουλος  εταιρείας με την επωνυμία  « ΠΗΓΑΣΟΣ  ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» , που σύμφωνα  με τους σκοπούς της  :
·        Διαθέτει  και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια  εταιρειών τυχερών παιγνίων.
·        Παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις.
·        Διαχειρίζεται  και αξιοποιεί ακίνητα.
·        Παρέχει  , με το αζημίωτο, εκπαίδευση  σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες .
Ο ίδιος αναφέρει ότι...
έγινε εργοδότης για να προστατεύσει τους εργαζόμενους.
Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής  έχει πλούσιο βιογραφικό για τη δράση του υπερασπιζόμενος  τους εργοδότες και όχι τους εργαζόμενους  με τις ενέργειές του  και μέσα από την ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων  Ελλάδας αλλά και στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας  που πρωτοστατούσε  όλα τα προηγούμενα χρόνια  στο όργιο νοθείας  και απάτης  με τραμπουκισμούς  και εκβιασμούς .
Την απάντηση βέβαια την πήρε  μαζί με  όλο το επιτελείο του  από τα συνδικάτα  και τους εργαζόμενους  της πόλης στο πρόσφατο συνέδριο του Ε. Κ. Πάτρας .
Είναι μεγάλες οι ευθύνες της πλειοψηφίας  της Γ.Σ.Ε.Ε. που έχει στα αξιώματα τέτοιους «συνδικαλιστές» εργοδότες.
Απαιτούμε άμεσα να αποπεμφθεί  από τη Γ.Σ.Ε.Ε.  και όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Άλλωστε  μπορεί να εκπροσωπηθεί  μέσα από τις Ενώσεις των εργοδοτών  με άμεσο τρόπο , γιατί στις  εξετάσεις πέρασε  με άριστα  σαν εκπρόσωπός τους  στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Καλούμε  τους εργαζόμενους να είναι σε ετοιμότητα  και επαγρύπνηση  και συσπειρωμένοι  στα ταξικά συνδικάτα  να έχουν ανοιχτό μέτωπο παντού  με τον κυβερνητικό  και εργοδοτικό συνδικαλισμό  και τους εκπροσώπους του.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

ΤΟ Δ.Σ.