«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Σε λίγες μέρες έχουμε το Πάσχα

Για μια χρονιά ακόμα θα περισσέψουν οι ευχές, οι υποκριτικές Θεοκατανύξεις και οι βαρύγδουπες αναλύσεις του αναστάσιμου μηνύματος της μεγάλης Γιορτής.
Για μια χρονιά ακόμα όμως θα υποβαθμιστεί και θα αποσιωποιηθεί ο ρόλος της εξουσίας και των υπηρετών της.
Η σύλληψη, η καταδίκη και η δολοφονία του Χριστού δεν ήταν απλά μια τυπική δουλειά του Ρωμαϊκού κατοχικού στρατού.
Συντελέστηκε με την βοήθεια και την συνεργία των ομοεθνών του, των συμβιβασμένων και ξεπουλημένων εκπροσώπων του λαού του, οι του Έθνους του συνομιλητές, συνεργάτες και διασυνδεδεμένοι με την Ρωμαϊκή εξουσία, συναίνεσαν και στήριξαν τη βιολογική του εξόντωση.
Είναι σαφές ότι καμιά εξουσία όσο αυταρχική και αν είναι, δεν μπορεί να επιβληθεί αν δεν στηριχτεί σε συμβιβασμένους και ξεπουλημένους «εκπροσώπους» αυτών που θέλει να υποτάξει.
Σήμερα λοιπόν 1977 χρόνια μετά, είναι βέβαιο ότι παραμένει επιτακτική ανάγκη να αποκαλύψουμε τους σύγχρονους Γραμματείς και Φαρισαίους, τους υποκριτές, που τα δίνουν όλα στους στημένους διαλόγους.
Σήμερα λοιπόν 1977 χρόνια μετά είναι βέβαιο ότι παραμένει επιτακτική ανάγκη να αποκαλύψουμε τους σύγχρονους γραφιάδες τους, προπαγανδιστές και ραγιάδες τους, τους υποπόδιους μπροστινούς τους, που τα δίνουν όλα, μα απολύτως όλα, για να μετέχουν στο κυβερνητικό τσιμπούσι.
Αυτό και μόνο μπορεί να εγγυηθεί την Ανάστασή μας.


ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 2010 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ