«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΗ 2010 ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΣΒΔΕΝ καλεί τις Ομοσπονδίες, τους Συλλόγους και τους συναδέλφους έμπορους να συμμετέχουν με τους τρόπους που αυτοί θα επιλέξουν την ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΗ 2010 στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, ενάντια στην απόλυτα βίαια, ισοπεδωτική και ανάλγητη επίθεση που έχει εξαπολυθεί στο εισόδημά μας και τις στοιχειώδεις κοινωνικές μας κατακτήσεις.
Από την επόμενη των προσχεδιασμένων πρόωρων εκλογών βιώνουμε την ολοκληρωτική πλύση εγκεφάλου με την απόλυτη σχεδόν επιστράτευση των λεγόμενων μέσων ενημέρωσης, με στόχο να τρομοκρατηθούμε, να αποδεχτούμε ενοχές, να αναλάβουμε ευθύνες για εγκλήματα άλλων, να συναινέσουμε στην βιοποριστική μας εξαθλίωση, να θυσιαστούμε στη θέση άλλων.
Απαιτούν να ξεχάσουμε ότι:
 Δουλεύουμε για να ζήσουμε και δεν πρέπει να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε.
 Η δημόσια υγεία, περίθαλψη, η πρόνοια είναι κατακτήσεις που οριοθετούν τη διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα.
 Στους νέους οφείλουμε να τους προσφέρουμε δουλειά και αμοιβή για να μπορούν να ζήσουν και όχι ουσίες για να ξεχνούν την κοινωνική κόλαση.

Απαιτούν να ξεχάσουμε ότι:
Ελάχιστοι τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, προμηθευτές και εκδότες, έχουν συσσωρεύσει όλο το παραγόμενο κοινωνικό πλούτο, έχουν ρημάξει την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, έχουν ληστέψει τις ασφαλιστικές μας εισφορές, έχουν βιάσει την κοινωνική δικαιοσύνη.
Απαιτούν να ξεχάσουμε ότι:
Αυτοί που μας καλούν να συναινέσουμε στον αφανισμό μας, είναι ακριβώς αυτοί και μόνο που ευθύνονται για όλα όσα φρικιαστικά περιγράφουν.

Το Δ.Σ. της ΟΕΣΒΔΕΝ
Καλεί όποιον πιστεύει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος, να αντιδράσει.
Καλεί όποιον πιστεύει ότι έχει δικαίωμα στη δουλειά και σε αξιοπρεπή ζωή, να αντισταθεί.
Καλεί όποιον πιστεύει ότι έχει υποχρέωση να μην παραδώσει κοινωνικό και οικονομικό παγετώνα στα παιδιά του, να ξεσηκωθεί.
Το Δ.Σ. της ΟΕΣΒΔΕΝ καλεί όλους και όλες την Πέμπτη 22 Απρίλη 2010 να διαδηλώσουν φωνάζοντας ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, την χρεοτρομοκρατία και την πολιτική αναλγησία.
Να πληρώσουν τώρα μόνο όσοι φταίνε.

Το Δ.Σ. της ΟΕΣΒΔΕΝ