«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

“ Τάσος και Γκόλφω for ever” -“Foxrot” και “Dark shadows” -«Παραδοσιακά Παιδικά Παιχνίδια»

Με την πρωτότυπη σατυρική θεατρική παράσταση “ Τάσος και Γκόλφω for ever” του Πολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού, στο Δ.Δ. Θύρειου του δήμου Ανακτορίου, συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009, οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που φέρνουν τον « πολιτισμό μας στο προσκήνιο» και διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας με τη συνεργασία των Δήμων, των πολιτιστικών και των αθλητικών συλλόγων του νομού.
Ακολούθησε το επόμενο βράδυ Τρίτη 21 Ιουλίου 2009, στη Βόνιτσα, συναυλία με τα συγκροτήματα νεανικής μουσικής από το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο και συγκεκριμένα τους “Foxrot” και “Dark shadows”. Το διήμερο αυτών των εκδηλώσεων υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Ανακτορίου.
Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009, οι ήχοι από τις δυο μουσικές μπάντες ξεσήκωσαν τη νεολαία του Μύτικα, στο δήμο Αλυζίας, ενώ την ίδια περίπου χρονική στιγμή στον Αστακό, πραγματοποιούνταν με μεγάλη προσέλευση παιδιών και γονέων, η εκδήλωση «Παραδοσιακά Παιδικά Παιχνίδια», με ομιλητή το συγγραφέα Γ. Σαγώνα και συμμετοχή παιδιών από το Θέρμο.