«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Σαμουρίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με βαθιά οδύνη γνωστοποιεί ότι τη Δευτέρα 6-7-2009 έφυγε από τη ζωή το στέλεχος και ταμίας για πολλά χρόνια- μέχρι και σήμερα- του Συλλόγου μας Γιάννης Σαμουρίδης.

Ο συνάδελφος Γιάννης Σαμουρίδης υπήρξε συνεπής συνδικαλιστής, διατέλεσε για χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ) και Αντιπρόσωπος της ΟΕΣΒΔΕΝ στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Ταυτόχρονα μέσω του Συλλόγου μας και της Ομοσπονδίας μας έδινε πάντα το παρών στους κοινωνικούς Αγώνες.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ
(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.)
Στοά Τσιριγώτη & Κάνιγγος (Α΄όροφος)
Ιωάννινα -Τ.Κ. 45444
Τηλ. & Φαξ 2651-0 -64990

Ιωάννινα:7-7-2009
Aριθμ.Πρωτ. 367

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ) με βαθιά θλίψη ανακοινώνει την απώλεια στις 6-7-2009 του συνάδελφου Γιάννη Σαμουρίδη.

Ο συνάδελφος Γιάννης Σαμουρίδης από το Αγρίνιο, υπήρξε συνεπέστατος συνδικαλιστής, διατέλεσε για χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΣΒΔΕΝ και μέχρι και σήμερα Αντιπρόσωπος της ΟΕΣΒΔΕΝ στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Όλα αυτά τα χρόνια της συνδικαλιστικής του δράσης επέδειξε ξεχωριστή συνέπεια και έδινε το παρών στους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς Αγώνες μέσα από τις γραμμές της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων.
Για το Δ.Σ. της ΟΕΣΒΔΕΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ