«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση για το ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου

Την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης με τους φορείς και τους πολίτες της Ναυπάκτου για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Θανάσης Παπαθανάσης σε Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο σήμερα το πρωί.
«Με πλήρη διαφάνεια, προσεκτικούς χειρισμούς, καθώς και ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο, προχωράμε σε δημόσια διαβούλευση με όλους του φορείς και τους πολίτες, με γνώμονα τη βούληση του δωρητή, τις δυνατότητες αξιοποίησης του συγκεκριμένου χώρου και το συμφέρον των συνδημοτών μας και της πόλης μας συνολικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ο ίδιος είπε «με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, αντιμετωπίζουμε όλα τα μεγάλα ζητήματα για τον τόπο μας. Έτσι και για το ΞΕΝΙΑ, με προσεκτικούς χειρισμούς, προγραμματισμό, πλήρη διαφάνεια και ρεαλιστικές προτάσεις καθώς και συναίνεση με την κοινωνία εξετάζουμε τις δυνατότητες αξιοποίησης ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου για την πόλη μας και τους κατοίκους της».

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί, άμεσα καταγγέλθηκε από τη Νέα Δημοτική Αρχή, η σύμβαση του επενδυτή για το ΞΕΝΙΑ, που τόσα χρόνια βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.