«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Το πρόβλημα του Παναιτωλικού ...


Το πρόβλημα του Παναιτωλικού είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε 12 αγώνες έχει σκοράρει 8 φορές. Στους 5 από αυτούς δεν έχει σημειώσει γκολ. Με Λαμία, Θερμαϊκό, Μακεδονικό, Οδυσσέα Αναγέννησης και Εορδαϊκό. Εχει πρόβλημα στο γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καλούς επιθετικούς. Πρέπει να βελτιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του, να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες. Συνήθως η ομάδα χάνει ένα ημίχρονο μέχρι να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα, με αποτέλεσμα όταν δεχτεί γκολ να είναι δύσκολο σε 45 λεπτά να το ανατρέψει. Μήπως ο κος Κεχαγιάς πρέπει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες; ( οι οποίοι από την αρχή της χρονιάς παίζουν συνέχεια), Όπως ο Γκόλιας, ο Μπελεβώνης, ο Δέντσας, ο Μουμίν;
Απόφαση Επιτροπής Εφέσεων
Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
Έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσία την έφεση του Παναιτωλικού κατά, της από 14/01/2009 απόφασης που είχε λάβει η Ενωση Β΄-Γ' Εθνικής Κατηγορίας και των αποφάσεων υπ'αριθμόν 194 και 143 του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την προηγούμενη απόφαση και αποφαίνεται ότι: Η σύνταξη του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας πρέπει να γίνει βάσει των αποτελεσμάτων που σημειώθηκαν στους αγώνες στους οποίους συμμετείχε το ΤΑΠ Ενωση Θράκης, όπως ορίστηκαν από τη διοργανώτρια αρχή οι αγώνες αυτοί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 47
2. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 45
3. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 43
4. ΠΑΟΝΕ 41
5. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 41
Κώστας Λούκας loukaskostas@gmail.com