«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Σ' ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... δηλώσεις προπονητών!


Ο πασίγνωστος προπονητής του Ολυμπιακού Παναιτωλίου κος Δημοσθένης Χειμώνας (ο Δήμος), διδάσκει ποδόσφαιρο….. και ήθος! Αυτό απέδειξε σήμερα στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Δόξας Καινούργιου και Ολυμπιακού Παναιτωλίου. Παρ’ όλο που το τοπικό ντέρμπυ είχε δυναμική και ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-0 (που είναι και το τελικό αποτέλεσμα), παρέταξε και κατεύθυνε την ομάδα του, να παίξει ένα δυνατό και τεχνικό ποδόσφαιρο, καθαρό χωρίς ακρότητες και σκοπιμότητες!!!

Ο κος Δημοσθένης Χειμώνας (προπονητής του Ολυμπιακού Παναιτωλίου), μετά το παιχνίδι Δόξας Καινούργιου-Ολυμπιακού Παναιτωλίου, μας δήλωσε:
Πως είδατε το σημερινό παιχνίδι;
-Συγχαρητήρια στη Δόξα! εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία, χάρηκα που έγινε ένα πολύ ήσυχο παιχνίδι, το οποίο νομίζω ότι συμβάλει στην ομαλοποίηση των σχέσεων των δύο μεγάλων χωριών που αποτελούν το δήμο μας.
Ποιοι είναι οι δικοί σας στόχοι;
- Οι δικοί μας στόχοι έχουν υλοποιηθεί, που ήταν κατ’ αρχάς η οχτάδα και μετά η τετράδα, την οποία ακόμη πιστεύουμε, αν στα μεγάλα παιχνίδια στην έδρα μας πάμε καλά. Όμως το όφελος που έχουμε, από την χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών με λίγη συμμετοχή, σε επίσημους αγώνες αλλά με πολύ παρουσία στην προπόνηση- άρα το δικαιούται να παίξουν κάποια παιχνίδια- σήμερα χρησιμοποιήσαμε δύο από την παιδική ομάδα, είναι το μόνο θετικό για μας απ’ το σημερινό παιχνίδι.


Ο προπονητής της Δόξας Καινούργιου κος Γεράσιμος Ιωαννίδης, που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και την αγάπη του για τη Δόξα (πώς να μη το κάνει άλλωστε, αφού υπήρξε και ποδοσφαιριστής της, στο παρελθόν, με σημαντική προσφορά), έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
Πως είδατε τον σημερινό αγώνα;
-Ο αγώνας είχε την ιδιομορφία του, γιατί ήταν κάτω από μεγάλη ψυχολογική πίεση. Έπρεπε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, για να μπορέσουμε ν’ ανακάμψουμε και να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Πως εκτιμάτε την κατάσταση, μετά το σημερινό αποτέλεσμα;
-Δεν μπαίνουμε στη σκέψη σ’ ότι έχει σχέση με τα play - out, γιατί κάθε αγώνας που έρχεται, έχει για μας μεγάλη σημασία. Η δική μου επιθυμία είναι τα παιδιά να έρχονται στις προπονήσεις, διότι με τα ψέματα δε μπορείς να έχεις μέλλον.
Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το μέλλον;
-Ευχαριστώ τα παιδιά και τη διοίκηση, για την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της, να αποκτήσει την παλιά της αίγλη, αυτήν που της πρέπει και να δώσει σημασία στα τμήματα υποδομής!

Δημήτρης Ντόκας