«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2 - 0

Γράφει ο Κώστας Λούκας.
Χωρίς να δυσκολευτεί αλλά και να ικανοποιήσει τον κόσμο του (3.500 θεατές), Ο Παναιτωλικός επικράτησε της ομάδας της Ζακύνθου με 2 - 0. Ο κος Κεχαγιάς εμπιστεύτηκε και αυτή τη φορά το ίδιο σχήμα με μοναδική αλλαγή τον Παλαιολόγο που πήρε τη θέση του τραυματία Χαραλαμπάκη.Τερματοφύλακας ο Μπαμπανιώτης και στην άμυνα οι Γκόλιας, Παλαιολόγος, Θεοδοσιάδης και Κομεσίδης. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μουμίν και στα πλάγια ο ανεβασμένος σε απόδοση Ζορμπάς και ο πολύ καλός χθες Μπελεβώνης. Πίσω από τους επιθετικούς και σε ρόλο οργανωτή έπαιζε ο Χρυσάφης. Επιθετικό δίδυμο οι Καραμαλίκης και Ζουρούδης. Αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή συνεργασία των δύο επιθετικών οι οποίοι κάποιες φορές πρόσφεραν θέαμα και δείχνουν ότι άρχισαν να βρίσκονται μεταξύ τους.Η ομάδα της Ζακύνθου αγωνίστηκε με αμυντικό σχήμα και μοναδική επιθετική αιχμή τον Μαρίνο που χάθηκε ανάμεσα σε Θεοδοσιάδη και Παλαιολόγο. Περισσότερο την ενδιέφερε ο βαθμός της ισοπαλίας και αν της δινόταν η ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ. Αυτό δείχνει και η μοναδική ευκαιρία που είχε σε ολόκληρο τον αγώνα.Στο πρώτο ημίχρονο οι Αγρινιώτες και μετά το 1-0 έδειξαν συγκρατημένοι και ίσως στο μυαλό των παικτών ήταν στα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών που ενδιαφέρουν την ομάδα και στον επόμενο αγώνα με τη Δοξα στη Δράμα. Η ομάδα ήταν φλύαρη στο χώρο του κέντρου και προσπαθούσε με σέντρες από δεξιά με τον Μπελεβώνη να απειλήσει για το δεύτερο τέρμα χωρίς να τα καταφέρει.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός άλλαξε προς το καλύτερο και απείλησε πολλές φορές την εστία του Αιτωλοακαρνάνα τερματοφύλακα της Ζακύνθου Αποστόλου. Οι Καραμαλίκης, Ζουρούδης και Ζορμπάς ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια και θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλα τέρματα. Καλύτεροι σε απόδοση ήταν Οι Καραμαλίκης , Ζορμπάς, Μπελεβώνης και Παλαιολόγος που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Υ.Γ.1 Ελπίζουμε στον αγώνα με τη Δόξα στη Δράμα οι παίκτες να θυμηθούν να πάρουν μαζί τα <<καρύδια τους>> και επιτέλους να πάρουν ένα διπλό αντάξιο του ταλέντου τους και της ιστορίας της ομάδας.
Υ.Γ.2 Και ένα σύνθημα <<Εγώ παντού για σένα, εσύ διπλό για μένα!>>.
ΓΚΟΛ: 25' Από σέντρα του Χρυσάφη ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου αποκρούει αλλά δεν καταφέρνει να απομακρύνει την μπάλα και από κοντά ο Καραμαλίκης σημειώνει το 1-0.
ΓΚΟΛ: 68' Μετά από σέντρα του Ζορμπά στην μεγάλη περιοχή, ο Καραμαλίκης προλαβαίνει τους αμυντικούς και με κεφαλιά κάνει το 2-0.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας,Παλαιολόγος, Θεοδοσιάδης, Κομεσίδης (47' Καλοκαίρης), Μουμίν, Μπελεβώνης (54' Ντελκάδο), Ζορμπάς, Χρυσάφης , Ζουρούδης, Καραμαλίκης (71' Παπαποστόλου).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αποστόλου, Κακολύρης, Μαρίνος (82' Μιχαήλ), Μαζουρκίεβιτς, Ναγέφσκι (66' Βυθούλκας), Κατσικάρης, Στρατομήτρος, Γεωργίου, Κουλουκίδης, Ντίνας, Κωστάκης (74΄Κάρδαρης).
Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
*****************
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 51
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 49
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 49
ΠΑΟΝΕ 42
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 42
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ. ΣΕΡΡΩΝ 36
ΦΩΚΙΚΟΣ 35
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 35
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 34
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 34
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 33
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 32
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 30
ΛΑΜΙΑ 29
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 28
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 14
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 14
ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ 14
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
************************
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠ - ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΝΕ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ.ΣΕΡΡΩΝ - ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΦΩΚΙΚΟΣ - ΑΝΑΓ.ΑΡΤΑΣ
Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ 5ος ΟΜΙΛΟΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
****************************
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ 43
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 42
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 41
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 41
ΒΟΛΙΔΑ ΓΑΡΟΥΝΑΣ 40
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 37
ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ 37
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ 33
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 32
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 31
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 29
ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 28
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 27
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 26
Α.Ε.ΓΙΑΝΝΕΝΑ 12
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 4
ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
************************
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ - Α.Ε.ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓ. - ΔΟΞΑ ΚΡΑΝ.
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝ. - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚ.
ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ - ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝ.
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧ. - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ.
ΡΕΠΟ : ΒΟΛΙΔΑ ΓΑΡΟΥΝΑΣ