«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για την υποχρέωση που έχουν οι συνάδελφοι Έμποροι να αναρτήσουν στις βιτρίνες των καταστημάτων τους έντυπο του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου θα αναγράφεται ότι ο κάθε συνάδελφος έλαβε Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού λόγω των συνεπειών από τον Covid -19.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 
Ο ΕΡΜΗΣ

ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1911

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8-ΑΓΡΙΝΙΟ Τ.Κ. 30132

 ΤΗΛ.- FAX:  2641057390

E-mail: empsilo@otenet.gr

 

ΑΓΡΙΝΙΟ:4-9-2020                                                                           

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:17668                                                                                                             

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ενημέρωσε, ως όφειλε,  με ανακοίνωση που έκανε πριν μία ημέρα για την υποχρέωση που έχουν οι συνάδελφοι Έμποροι να αναρτήσουν στις βιτρίνες των καταστημάτων τους έντυπο του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου θα αναγράφεται ότι ο κάθε συνάδελφος έλαβε Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού λόγω των συνεπειών από τον Covid -19.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλει να ΔΗΛΩΣΕΙ την ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ σε αυτή την απόφαση του Υπουργείου .

Το γεγονός ότι...

οι συνάδελφοι έλαβαν αυτή την πενιχρή αποζημίωση απο το κράτος για τους δύο μήνες που υποχρεώθηκαν να κλείσουν τα καταστήματα τους λόγω της πανδημίας ,δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποχρεώνονται να αναρτούν σήμανση που το προβάλει.

Θέλουμε επίσης να δηλώσουμε ότι η βοήθεια στήριξης με ρευστότητα στην αγορά που είχε εξαγγείλει η Πολιτεία για την Επόμενη μέρα στις μικρές επιχειρήσεις δεν έχει φθάσει δυστυχώς ακόμη.

Οι μικρές επιχειρήσεις που συσσώρευσαν κόπωση με την δεκαετή κρίση ,δοκιμάζουν πάλι τώρα τις αντοχές τους και με την υγειονομική κρίση .

Σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο και αβέβαιο περιβάλλον που βρισκόμαστε πρέπει η Πολιτεία να αποφασίσει και να λάβει Άμεσα Μέτρα Στήριξης με ρευστότητα και όχι μέσω Τραπεζών, στις εκατοντάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις που υπάρχουν σε όλη τη χώρα.

Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων δεν αφορά μόνο την επιβίωση τους και την συνεισφορά τους στην εθνική οικονομία ,αλλά αφορά και την διατήρηση των χιλιάδων θέσεων εργασίας σε όλη τη χώρα.

 

ΤO ΔΣ TOY ΕΣΑ