«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ε.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο ΕΡΜΗΣ

ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1911

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8-ΑΓΡΙΝΙΟ Τ.Κ. 30132

 ΤΗΛ.- FAX:  2641057390

E-mail: empsilo@otenet.gr

 

ΑΓΡΙΝΙΟ:21-9-2020                                                                         

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:17673                                                                                                             

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                        ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

 

Με τον Δήμαρχο Αγρινίου συναντήθηκε το νέο ΔΣ του ΕΣΑ .

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από την πλευρά του ΔΣ τέθηκαν στον Δήμαρχο τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός κόσμος της Πόλης μας,αυτά που έχουν συσσωρευθεί από την δεκαετή κρίση και αυτά που προστέθηκαν με την υγειονομική κρίση...

Ζητήσαμε να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η συνεργασία του ΕΣΑ με τον Δήμο Αγρινίου για την στήριξη της τοπικής Αγοράς με διάφορες δράσεις κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα στον Εμπορικό κόσμο της Πόλης μας .

Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα της καθαριότητας (χαρτόκουτα - ανακύκλωση), (κάδοι - σκουπίδια) που αφορούν τους συναδέλφους καθώς και τις άμεσες ενέργειες που προτίθεται να αναλάβει το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου ενημερώνοντας με την παρουσία του στην αγορά, κάνοντας συστάσεις ως προς το θέμα αυτό. Έχουμε ευθύνη όλοι οι συνάδελφοι στην Πόλη μας και πρέπει να φροντίσουμε  για αυτό, όπως επίσης πρέπει αντίστοιχα να κάνουν το ίδιο και οι συνάδελφοι του κλάδου της εστίασης.

Η καθαρή Πόλη είναι ευθύνη όλων μας, του Δήμου,των πολιτών και των επαγγελματιών της Πόλης μας.

Συζητήθηκαν επίσης η νέα πεζοδρόμηση,οι δυσκολίες και τα προβλήματα που έχει επιφέρει η εφαρμογή αυτής στο κέντρο της Πόλης , το παραεμπόριο και ο έλεγχος από την δημοτική αστυνομία .

Στο θέμα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου θα υπάρξει συντονισμός μεταξύ Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου και θα έχουμε μια ενημέρωση ως νέο ΔΣ για το συγκεκριμένο θέμα. 

Συνάδελφοι του Διοικητικού Συμβουλίου ανέδειξαν το θέμα με τις τελευταίες εξελίξεις στο Νοσοκομείου Αγρινίου, ζητήσαμε την μείωση των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις της Πόλης, καθώς και το θέμα των ελλείψεων που παρατηρήθηκαν σε σχολικές μονάδες με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. 

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα είναι πάντα στη διάθεση του Εμπορικού Συλλόγου για στενή συνεργασία προς όφελος των συναδέλφων εμπόρων της Πόλης μας. 

 

                                                                                                         ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.