«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΚΕ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Ν. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΙΟΧΩΡΙ ΚΑΤΟΧΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

 
Συναντήσεις με κατοίκους και φορείς στις πληγείσες περιοχές από την πρόσφατη κακοκαιρία του Νιοχωρίου και της Κατοχής, καθώς και τον αντιδήμαρχο Μεσολογγίου Αντώνη Αλετρά, είχαν κατά την περιοδεία τους, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και κλιμάκιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Σπύρο Κοτοπούλη, μέλος της ΤΕ.
Για μία ακόμη φορά αναδείχτηκε η ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων και...

έργων υποδομής στην περιοχή που κάθε τόσο, ακόμα και με μικρότερες βροχοπτώσεις, πλημμυρίζει. Αυτά επεσήμαναν, μεταξύ άλλων, οι αγρότες της περιοχής, που τώρα μπαίνουν μπροστά τους νέα εμπόδια για να καλλιεργήσουν.
Ο Νίκος Παπαναστάσης, ανέφερε ότι, το ΚΚΕ, μέσα και έξω απ’ τη Βουλή, πρωτοστατεί τόσο για ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία, όσο και για την 100% αποζημίωση των ζημιών, σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.
Επισημάνθηκε επίσης από την πλευρά του ΚΚΕ, ότι σ’ αυτή την επαναλαμβανόμενη κατάσταση, έχουν οδηγήσει οι διαχρονικές πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων και της ΕΕ που θεωρούν «κόστος» τα έργα αυτά που δεν αποδίδουν εύκολα και μεγάλα κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους, ιδιαίτερα μετά την περάτωση τους.
Το κλιμάκιο του ΚΚΕ κάλεσε τους κατοίκους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, μέσα από τους συλλόγους και τους φορείς της περιοχής, να διεκδικήσουν, να αποζημιωθούν πλήρως και να φτιαχτούν τα αντίστοιχα έργα.




ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας