«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ -ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

 Αγαπητοί συνάδελφοι -  συναδέλφισσες  Έμποροι και φίλοι συμπολίτες καταναλωτές

 Η καθαριότητα της πόλης μας, η εικόνα της αγοράς της όπως και η αποτελεσματική  ανακύκλωση των απορριμμάτων, είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Σας καλούμε με την υπεύθυνη στάση μας να...

συμβάλλουμε όσο μπορούμε περισσότερο στην προσπάθεια για μια πόλη καθαρή, για μια αγορά ελκυστική, για ένα περιβάλλον που μας αξίζει.

 Όσον αφορά τα χαρτόκουτα συσκευασίας, με τα οποία μεταφέρονται τα εμπορεύματα μας, είναι αποκλειστικά ευθύνη δική μας, αφού πρώτα τα «σπάσουμε», να τα τοποθετούμε στους μπλε κάδους.

 Ασφαλώς στην καθαριότητα της Πόλης μας έχουμε υποχρέωση και προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας Δήμος,πολίτες και επαγγελματίες.

 Οι Έμποροι της πόλης μας οφείλουμε να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα με την υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά μας .

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

 

***

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: Ειδική Άδεια εισόδου σε εμπόρους που τηρούν καταστήματα στους πεζόδρομους.

 

Συνάδελφοι, 

 

Η ειδική άδεια εισόδου, αφορά τα ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ επιβατικά αυτοκίνητά σας και σας ενημερώνουμε ότι με την 3/2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο «Κανονισμός Λειτουργίας Πεζόδρομων και Οδών Ήπιας Κυκλοφορίας Δήμου Αγρινίου», ο οποίος τροποποιήθηκε με την 116/2020 απόφαση Δ.Σ. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι για την εξυπηρέτηση των εμπορικών καταστημάτων ισχύουν τα παρακάτω:

 

·         Επιτρεπόμενες ώρες εισόδου στους πεζοδρόμους για φορτοεκφόρτωση είναι από 7:00π.μ. - 9:30π.μ. και από 14.00 μ.μ. έως και ώρα 17.30 μ.μ. για όλες τις ημέρες εξαιρούμενων των Κυριακών και Αργιών. Κατά την είσοδο σε πεζόδρομο για φορτοεκφόρτωση  απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση και επιτρέπεται μόνο μικρής διάρκειας στάση.

·         Η κίνηση στους πεζοδρόμους οχημάτων τροφοδοσίας τα οποία διαθέτουν επαγγελματική άδεια κυκλοφορίας (μικτού βάρους μέχρι τεσσάρων (4) τόνων) επιτρέπεται χωρίς τη χορήγηση ειδικής άδειας.

·         Η κίνηση στους πεζοδρόμους κατά τις ανωτέρω επιτρεπόμενες ώρες φορτοεκφόρτωσης, των ιδιωτικής χρήσης οχημάτων τα οποία ανήκουν σε ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές καταστημάτων, γίνεται με ειδική άδεια από το Δήμο Αγρινίου, η οποία χορηγείται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου εμπόρου στην οποία επισυνάπτεται αντίγραφο της άδειας λειτουργίας του καταστήματος και αντίγραφο  άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

 

Οι αιτήσεις παραδίδονται ή αποστέλλονται στην Διεύθυνση ΤεχνικώνΥπηρεσιών - Παλαιό Δημαρχείο Νεάπολης, Νεάπολη ΤΚ 30150 - Τηλέφωνο: 2641360733, 2641360730

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.