«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΩΝ Σχετικά με την κινητοποίηση της Τρίτης

 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ  ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ & ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ « Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»

 Αγρίνιο 9 -  9 -2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Με έκπληξη  διαβάσαμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ότι το Σωματείο μας καλεί  στην κινητοποίηση την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη  7 :00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία  για την ανάδειξη  των προβλημάτων για τα ζητήματα  παιδείας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς μαζί με την  Β’ ΕΛΜΕ, το Σύλλογο Εκπ/κων ΠΕ Αγρινίου- Θέρμου  και την Ένωση Γονέων.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό  στους εργαζόμενους  και το λαό της περιοχής  ότι ποτέ δεν κληθήκαμε  σε καμιά σύσκεψη που πάρθηκε αυτή η απόφαση ...

Φυσικά,  όχι απλώς συμφωνούμε  ότι πρέπει  να αναδειχθούν συνολικά  τα προβλήματα  με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, και ενώ η πανδημία είναι σε πλήρη εξέλιξη,  αλλά πήραμε  και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες  με το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και παρεμβήκαμε να συζητηθούν  στο Δημοτικό Συμβούλιου  στις 31/8/2020 όπου πάρθηκε ομόφωνη απόφαση  από το Δημοτικό Συμβούλιο για την προώθηση  και επίλυση των αιτημάτων μας.

Δεν έχουμε καμιά αντίρρηση  εργαζόμενοι , εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς  από κοινού να αναδείξουμε  και τα προβλήματα και να επιβάλουμε λύσεις.

Το σωματείο μας έχει αποδείξει  όλο το προηγούμενο διάστημα  ότι έχει  συμβάλει  με όλες του τις δυνάμεις  για να λειτουργούν σωστά τα σχολεία  με ασφάλεια για όλους . Δεν μπορούν  όμως  κάποιοι να το χρησιμοποιούν  χωρίς καν να το ενημερώνουν.

Λίγο προσοχή και σεβασμός δε βλάπτει.

 ΤΟ Δ.Σ.