«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΗ ΒΑΣΙΛΙΩΤΙΚΑ

Εργασίες απολύμανσης πραγματοποιήθηκαν  από τον Δήμο Αγρινίου στην περιοχή  Αη Βασιλιώτικα στο πλαίσιο των μέτρων για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως εξήγησε ο Αντιδήμαρχος Βασίλειος Φωτάκης η απολύμανση έγινε σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους, δρόμους και πεζοδρόμια:

«Αντιμετωπίζουμε  με υπευθυνότητα την κατάσταση και κάνουμε ότι πρέπει για να μη μείνουν εκτεθειμένες οι ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού. Είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη επιχείρηση απολύμανσης η οποία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες σε  καταυλισμούς στους οποίους διαβιούν Ρομά.


Παράλληλα γίνονται ενημερώσεις  στους κατοίκους της περιοχής γιατα μέτρα αυτοπροστασίας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού. Αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και  απόλυτο σεβασμό τους συμπολίτες μας προβαίνοντας  στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΠΑ

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται οι υπάλληλοι των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγρινίου για τη διανομή  όλων των πακέτων αγάπης προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Στους χώρους του 5ου Παιδικού σταθμού συγκεντρώνονται δωρεές και προσφορές από ιδιώτες και επιχειρηματίες της πόλης.

Το Σαββατοκύριακο τις προσφορές τους κατέθεσαν  ο κ. Νεκτάριος Γρίβας, ο κ. Γ.Λέρης, ο Γ.Βέλλιος, ο κ.Β.Σιούτας,ο κ. Ηλίας Κουτσαντώνης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μελιάδης και ο πρ. της Κοινότητας Καλυβίων  Δ. Αναστασίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε  τον χώρο και ενημερώθηκε για τις δωρεές των συμπολιτών μας: «Με συγκινητικό ρυθμό συνεχίζονται οι προσφορές αγάπης προς όλους αυτούς που έχουν ανάγκη την στήριξη και την  βοήθειά μας. Αυτές τις άγιες ημέρες στέλνουμε μήνυμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή. Φέτος, οι ευχές  εκφράζουν την προσδοκία  όλων μας για καλύτερες μέρες και υγεία για όλο τον κόσμο».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ