«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Γ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 17ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Συγχαρητήρια στους μαθητές του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου για τη συμμετοχή τους σε διεθνή διαγωνισμό έδωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου.Ο Γιώργος Παπαναστασίου ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες και  την πρόκριση των μαθητών της 6ης Δημοτικού στην τελική φάση  του διαγωνισμού «MissionSpaceLab – LifeinSpace»  στον οποίο συμμετέχουν μαθητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Καναδά...
 
Μέσω skype ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε στον εκπαιδευτικό Σωτήρη Λιάγκα και τους μαθητές Βαγγέλη Παπαχρήστο, Αλεξάνδρα Χρυσανθακοπούλου και Ηλιάνα Δίπλακαλή επιτυχία στην τελική φάση του διαγωνισμού: «Πόσο σπουδαίο είναι, αυτήν την γκρίζα περίοδο που διανύουμε, να δίνετε φως  και ελπίδα με την δημιουργικότητά σας. Είμαστε όλοι  υπερήφανοι για την επιτυχία σας. Να μη ξεχνάτε ότι τώρα βαδίζετε σε έναν δημιουργικό δρόμο που σταδιακά θα οδηγήσει στα όνειρα σας. Χρειάζεται υπομονή και κυρίως πίστη για να φτάσετε στους στόχους σας. Θέλω  να θυμάστε πάντα μια φράση από τον αγαπημένο  «Μικρό πρίγκιπα». Να κάνετε την ζωή σας ένα όνειρο και το όνειρό σας πραγματικότητα»,ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Η Διευθύντρια του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κωνσταντίνα Τασούλη σημείωσε την καλή συνεργασία των μαθητών με τον εκπαιδευτικό τους και την πειθαρχία την οποία επέδειξαν για την ολοκλήρωση της εργασίας τους.
 Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τον  Βαγγέλη Παπαχρήστο, Γιώργο Τέγα, Μελίνα Μπαζώνη, Λαμπρινή Σερλεμέ, Αλεξάνδρα Χρυσανθακοπούλου, Ηλιάνα Δίπλα και την Δήμητρα Τσώνη.Στην τελική φάση του φετινού διαγωνισμού «MissionSpaceLab – LifeinSpace» προκρίθηκαν ακόμη 81 πειράματα από ομάδες μαθητών της Ε.Ε. και του Καναδά. Τα καλύτερα πειράματα θα βραβευτούν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος τον Ιούνιο του 2020.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ