«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΌ ΚΟΙΠΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
                 2.000 πακέτα αγάπης από την ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου

Άρχισε η διανομή των πακέτων αγάπης που συγκέντρωσε η ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου για όλους τους ευάλωτους συμπολίτες μας.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου  συσκεύασαν και παραδίδουν σταδιακά  2000 πακέτα με τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές πολιτών και επιχειρηματιών της περιοχής...
«Πρόκειται για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν μόνο από την ΚΟΙΠΑ Αγρινίου και προέρχονται από τη συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας. Για μία ακόμη φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που, με περίσσευμα καρδιάς, σταθήκατε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Αποδείξαμε ότι είμαστε κοινωνία ανθρωπιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους εργαζόμενους που στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.


Τον 5ο Παιδικό Σταθμό επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Σαλμά. «Είμαι ειλικρινά συγκινημένος από την ανταπόκριση που βρίσκει η εκστρατεία αλληλεγγύης που ξεκινήσαμε στην ΠΔΕ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αποδείξατε  ότι νοιάζεστε για το «εμείς». Όλοι μαζί, ενωμένοι,  θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή την  κρίση»,  τόνισε ο κ.Ν. Φαρμάκης.

Ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου ευχαρίστησε την εταιρεία ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ - ΚΟΥΤΕΡΗΣ ΑΕΒΕγια την γενναιόδωρη προσφορά της,  την REZOSBRANDS και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Ιωάννη Φαρμάκη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους επιχειρηματίες και τους πολίτες του Αγρινίου, οι οποίοι με την προσφορά τους στήριξαν τις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείουτις εορταστικές  ημέρες του Πάσχα.
Συγκεκριμένα :
·         τον κ.Μάμαλη Ιωάννη για την προσφορά του σε τρόφιμα
·         την εταιρεία «CoffeeSnackHellasMON.IKEvsCoffeeandmore» και συγκεκριμένα τον κ.Φεγγούλη Σεραφείμ και την κ. Σίμου Παρασκευή για την προσφορά τους σε γάλακαι
·         το «Ξενοδοχείο Εσπέρια» για την προσφορά τους σε όσπρια.
Όλοι μαζί στέλνουμε μήνυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς και γινόμαστε συνοδοιπόροι στον αγώνα αντιμετώπισης της κρίσιμης κατάστασης που βιώνουμε.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ