«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Συγκέντρωση  τροφίμων ΚΟΙΠΑ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η συγκέντρωση  τροφίμων, χαρτικών και ειδών πρώτης ανάγκης  τα οποία προορίζονται για διανομή στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
Τις προσφορές παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά την...
PRAKTIKA Χολέβας ΑΕ, τον ο κ. Γιάννη Παλιούρα(ΑΣΤΕΡΑΣ),  το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Κακούρης, το Γραφείο Τελετών Νταλιάνης, το εργοστάσιο επεξεργασίας βρώσιμων ελιών  Ευαγ. Γουβέλη, Ένωση Κρεοπωλών Αγρινίου, τον  κ. Κόκκιο, κ. Αλεξόπουλο,  κ. Γιάννη Μίχα, την κ. Ελενα Κουτρολού, Ελένη Γράβαλου, τον κ. Θ.Δίπλα.  
«Η αλληλεγγύη που επιδεικνύουν οι Αγρινιώτες είναι συγκινητική. Καθημερινά επικοινωνούν μαζί μας πολίτες και επαγγελματίες οι οποίοι προσφέρουν με περίσσευμα καρδιάς. Η γενναιόδωρη στάση τους στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα γι αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε», ανέφερε ο κ. Βασιλείου.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν  μπορούν να τα συγκεντρώνουν στον 1ο, 5ο και 6ο Παιδικό Σταθμό, στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ (Μακρή 11) και στις Δημοτικές ενότητες στα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***


ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Η Ακτίνα Εθελοντισμού  του Δήμου Αγρινίου δηλώνει παρών στην κοινωνική συμμαχία ευθύνης.

Οι εθελοντές της πόλης απευθύνουν  πρόσκληση σε  όσους επιθυμούν να προσφέρουν τον χρόνο και τις υπηρεσίες τους  

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει τη διάθεση του για προσφορά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ακτίνας Εθελοντισμού aktinaethelontismou@agrinio.g

ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2641360336  και 6973868683  από 10.00 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι.Η πρόσκληση απευθύνεται σε όποιον μπορεί να συνδράμει  στη μεγάλη προσπάθεια των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγρινίου για τη στήριξη του προγράμματος  «Βοήθεια στο Σπίτι».

Αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο εθελοντισμός αναδεικνύεται σε κορυφαία πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.Όλοι μαζί βοηθούμε εκείνους που πρέπει να μείνουν σπίτι.

Μένουμε ψύχραιμοι, αισιόδοξοι και αλληλέγγυοι.

Δεν μένουμε αδρανείς και άπραγοι.


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ