«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Το Ε.Κ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ 28.4.2020


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13 ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΗΛ : 26410 22325   FAX : 26140 46515
Αγρίνιο 28/4/2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια της Πανελλαδικής Μέρας Δράσης στους χώρους δουλειάς, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου (Ε.Κ.Α.) και τα σωματεία μέλη του, ενημέρωσαν τους εργαζόμενους της περιοχής με εξορμήσεις και περιοδείες στους χώρους δουλειάς. Στις οικοδομές, στα Σούπερ Μάρκετ, στις επιχειρήσεις κ.α , για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊόυ και για την προετοιμασία  της απεργίας της εργατικής πρωτομαγιάς...

Αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Α. και του Σωματείου των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες  της  επιχείρησης «ΝΗΡΕΑΣ» στον Αστακό Αιτ/νίας, ενημέρωσαν και συζήτησαν με τους εργαζόμενους στην αλλαγή της βάρδιας (παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας : αποστάσεις, μάσκες, γάντια κτλ)
To Δ.Σ. του σωματείου με αυτοσχέδιες αφισσέτες στέλνουν το μήνυμα: «ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ». Το ΕΚΑ θα συνεχίσει την ενημέρωση των εργαζομένων της περιοχής και τις επόμενες μέρες, για την προετοιμασία του εορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς.
Με σύνθημά μας:
«OΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ – ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ»
 Τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας, ενωτικά – αγωνιστικά- ταξικά με συμβολικές εκδηλώσεις (σε Αγρίνιο ,Αμφιλοχία, Καινούργιο), σε κεντρικά σημεία, την παρασκευή 1Η ΜΑΗ 2020, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας χρησιμοποιώντας γάντια και μάσκες, καθώς διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.  
ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ – ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΕΡΓΑΤΙΑ
Το Δ.Σ.