«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 Συλλυπητήρια  στην οικογένεια του ιατρού Αλέξιου Γ. Τσούτσου  εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: 

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του ιατρού Αλέξιου Γ. Τσούτσου, ο οποίος υπήρξε ένας ξεχωριστός επιστήμονας και ένας υπέροχος άνθρωπος.
Η διάθεση προσφοράς στον τόπο του, το ήθος και η ευγένεια χαρακτήρισαν τη ζωή του...
 
Μαζί με τη σύζυγο του Μαρία Τσούτσου εργάστηκαν άοκνα και  αφιέρωσαν τη ζωή τους στη δημιουργία του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».
Με όραμα και αποφασιστικότητα πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο σπίτι για τα παιδιά με πληγωμένη νοημοσύνη. Και γι αυτό, η πόλη,  θα τους ευγνωμονεί.
Τον αποχαιρετούμε με τιμή και συμμετέχουμε με θλίψη  στο πένθος της οικογένειας».



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΌ ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΓΙΑ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ"


 Έγκριση για ένα  σημαντικό έργο  προϋπολογισμού  466.775 ευρώ   έλαβε ο Δήμος Αγρινίου από το Πρόγραμμα Φιλόδημος.

Η μελέτη προβλέπει την κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την  εξυπηρέτηση Ατόμων με Ειδικές ανάγκες σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αγρινίου. Με τη συγκεκριμένη πρόταση αποδεικνύεται η  προτεραιότητα που θέτει η Δημοτική Αρχή σε θέματα  ασφάλειας και προσβασιμότητας των μαθητών της πόλης.



«Με σεβασμό στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες υλοποιούμε έργα και δράσεις  που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. Με αυτή την παρέμβαση διευκολύνουμε την προσβασιμότητα των ατόμων με κινητικά προβλήματα και την απρόσκοπτη μετακίνησή τους στους σχολικούς χώρους.  Στόχος μας παραμένει η δημιουργία μιας πόλης φιλικής και προσβάσιμης για όλους», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ