«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ - "Απάντηση στον βουλευτή ΝΔ Κ. Καραγκούνη για το καλλιτεχνικό σχολείο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


"Απάντηση στον βουλευτή ΝΔ
Κ. Καραγκούνη για το καλλιτεχνικό σχολείο"

Με κοινή απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 17.05.2019 των υπουργών Γαβρόγλου και Χουλιαράκη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ιδρύθηκαν 5 νέα καλλιτεχνικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Ένα από αυτά είναι και το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου που ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του. Φαίνεται όμως ότι...
ο επικοινωνιακός οίστρος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη και η ανάγκη του να πει κι αυτός κάτι, τον οδήγησε στο να μας ενημερώσει με ανακοίνωσή του μετά τον αγιασμό ότι πρέπει να ευχαριστούμε όχι αυτούς που το ίδρυσαν, υλοποιώντας αίτημα δεκαετιών, αλλά αυτόν που με παρέμβασή του έπεισε την Υπουργό Παιδείας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να μη το κλείσει!
Τελικά μερικά πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Επισυνάπτουμε το δελτίο τύπου του βουλευτή:
Κώστας Καραγκούνης:Σημαντικό που διασφαλίστηκε η λειτουργία του 1ου Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου
Επετεύχθη σήμερα Τετάρτη 11.09.19, να λειτουργήσει το 1ο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου. Πιο συγκεκριμένα ύστερα από ενημέρωση που έλαβε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης από την κα. Γούργαρη-Θεοδωράκη Γερασιμούλα (Μέμη), πρόεδρο της σχολικής επιτροπής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πως κινδυνεύει να μην λειτουργήσει φέτος το σχολείο λόγω μικρού αριθμού μαθητών· ο κος Καραγκούνης μετέφερε το πρόβλημα αυτό στην αρμόδια Υπουργό Παιδείας.
Ο κος Καραγκούνης είχε άμεση επικοινωνία με την αρμόδια Υπουργό και κατέστη δυνατό να δοθεί άδεια λειτουργίας του σχολείου. Είναι πολύ σημαντικό που διασφαλίστηκε η λειτουργία του εν λόγω γυμνασίου και έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο που γέννησε δεκάδες καλλιτέχνες το πολύτιμο έργο του.

Το Γραφείο τύπου